Hvad størrelse pumpe har jeg brug for min Koi Dam?

January 26

Hvad størrelse pumpe har jeg brug for min Koi Dam?

Koi damme er en fantastisk måde at tilføje nogle skønhed til din baghave og oprette en ny hobby for dig selv på samme tid. For at forblive clean, skal en koi Dam have en passende størrelse pumpe installeret.

Funktion

Størrelsen af pumpen behov for din koi Dam afhænger af størrelsen på dammen, selv. Din Dam skal have en timen strømningshastigheden af omkring halvdelen af antallet af samlede gallon det er. For eksempel skal en 6.000-gallon Dam har en 3000 gallon per time flow-hastighed for at holde dammen ren.

Bestemmelse af dammen størrelse

Hvis du er usikker på størrelsen af din Dam, skal du estimere det for at bestemme størrelsen af pumpe skal du. Multiplicere længden af dammen ved bredden af dammen med dybden af pond at få kubikfod af dammen, og derefter gange dette tal med 7,5. Dette giver dig et skøn over størrelsen af dammen i gallon.

Typer

Sikre, at du vælger en pumpe, der er specielt designet for udendørs damme. Disse pumper kan være eksterne eller dykkede, og de vil sige, hvilken størrelse af Dam de er velegnede til på boksen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com