Hvordan man opbygger en baggård springvand

January 27

Springvand i baghaven eller på din baggård terrasse giver timer i fredelig afslapning. Er der noget terapeutiske og afslappende i lyden af vand cascading. Ser vand efter en hård dags arbejde anses for at være godt for øjnene. Kineserne mener et springvand i huset vil indvarsle overflod og velstand. Denne baggård springvand bruger materialer, der er nemme at finde og det er nemt at sammensætte.

Instruktioner

•Sæt terracotta lavpunktet i en ideel beliggenhed i baghaven. Denne lavpunktet vil danne pool omkring springvandet. Hvis du er i stand til at få terracotta trug, kan du bruge en terra cotta farvet plastik trug. Hvis du er i stand til at få et trug uden et hul, lim et stykke gummislange, skar, over huller at forhindre lækage. Placer lavpunktet højre side op, til at indeholde den faldende vand.

•Kontrollér en pyramide med væltede plantageejere. Placer den største i bunden og de mindste øverst. Juster hullerne på plante, således at gummislange kan være gevind gennem hullerne. Lime plante sammen og lad natten til limen tørrer. Du kan bruge terra cotta farvet plastik plantageejere, hvis du ikke kan finde terra cotta plante. Kontroller, at plante er limet sammen næste dag. Gentag de limning processen, hvis nogen planter ikke er ordentligt fastklæbet.

•Sæt pumpe i midten af truget og passer slange til pumpen. Fyld truget med vand. Tænd pumpen for at sikre vand kommer ud af slangen.

•Lay planter pyramide struktur på sin side. Tråd gummi slangen fra pumpen gennem hullerne i plante. Slangen kan holde ud omkring 1/2 tommer fra hullet i det mindste plantageejer. Dække enden af slangen med et stykke af strømpebukser, som er skåret til at passe i toppen af røret. Brug nylonsnor til at sikre strømpebukser. Strømpebukser fungerer som en vandfilter.

•Drej pyramide opretstående, til dækning af pumpen. Placer pyramiden, så når vand kommer ud, siden af pyramiden, hvor vandet kaskader vender opholdsområde af værftet.

Tips & advarsler

  • Position plantageejere i en pyramideform i butikken før du køber plantageejere, for at sikre det ser ud, som det skal. Købe en fountain pumpe, der vil være fuldstændig dækket af de største planter, der udgør det første trin i pyramiden. Det er nogle gange lettere at tråd slange gennem plante før limning dem sammen.
  • Sørg for at pumpen er stødsikker. Da pumpen kører på elektricitet og vand er en god dirigent for elektricitet, kan du være i for et grimt chok.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com