Hvordan til at trimme en Baseboard allerede installeret på væggen

November 19

Hvordan til at trimme en Baseboard allerede installeret på væggen

Baseboard er en stribe af træ med en lathed kant bruges som en finish til at give karakter til linjen i væggen hvor det møder gulvet. En professionel installatør bruger en lim eller tynde gips pasta til at fastgøre kantlisten på væggen. Han derefter forankrer baseboard til væggen med efterbehandling negle drevet hele vejen gennem baseboard og ind i sheetrock eller wall materialet. Når baseboard er på plads og visket ren skal du trimme den. Det ideelle valg til at trimme eller dekorere baseboard er en base oliemaling, som koordinerer med væggen farve.

Instruktioner

•Fjern alle steder, hvor træet er rejst og opsplitning med sandpapir. Tør baseboard ren for støv og snavs med en bomuldsklud. Sidde i nærheden af væggen med malertape i hånden. Rive en stribe tape nogle 24 inches i længden og omhyggeligt Tryk for at joint på væggen og toppen af baseboard. Rive en anden håndterbare strimler af tape, og Fastgør det på linjen dannet af fælles af baseboard og gulvet. Arbejde langs længden af baseboard rundt i hele lokalet.

•Sæt maling dråbe klud tæt på baseboard. Placere de åbne maling kan og pensel på den dråbe klud. Tag plads i nærheden af baseboard og dråbe klud. Dyppe den første tredjedel af maling børster i dåse af maling. Med en let hånd, knalde kanten af malerpensel over kanten af den kan for at undgå maling dryp. Brug en blid, men fast penselstrøget i hele ansigtet af baseboard i en side til side bevægelse. Afslutte hvert sæt af slagtilfælde ved at male langs kanterne af baseboard på toppen og bunden. Kan løse hele længden af baseboard. Trække maling klud langs gulvet når det er nødvendigt at holde malingen lige ved hånden. Lad den første frakke af maling tørre i mindst 24 timer før maleri en anden Finpuds.

Anslag dysefastgørelsen score linje af malertape, som er mod baseboard malede kanter med blade af boksen afklipper. Træk forsigtigt afdækningstape væk fra væg og gulv efter scoring hver sektion.

•Rengør børste gratis af alle base oliemaling. Swirl penslen i terpentin frit. Tør maling fra pensel med en bomuldsklud. Swirl penslen i terpentin igen og tørre det rene en anden gang. Når pigment ikke overfører fra børsten til rag er penslen ren nok til at gemme væk i en lille plastikpose.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com