Hvordan til at vaske ned jakker

January 27

Ned jakker er lavet ved hjælp af en stopning, bestående af de ned fjer fra vandfugle. For at holde dig varm disse fjer skal forblive adskilt og løs i jakken. Dette krav betyder, at den rengøringsproces, der er brugt til at vaske din ned jakke skal forblive en blid en hele. Det er tidskrævende, men det er også den eneste måde, du vil beholde det fluffy ned udseende der også sker for at være årsagen til, at ned jakker så opvarmning.

Instruktioner

•Indstil din vaskemaskine til skånsom indstilling, med koldt vand bruges til vask og skyl cyklusser. Bruge en skive, der ikke indeholder en centrale spindlen for at undgå at beskadige fjerene.

•Start vaskemaskinen og tillade vand at fylde karret ca 1/3 fuld før du tilføjer et rengøringsmiddel, der er formuleret ned elementer. Tillad vaskemiddel spredes grundigt inden for vandet.

•Tilføj ned jakker til vand, skubbe dem fast under vandet for at undgå deres flydende på plads. Flydende jakker vil ikke rense ordentligt. Tillad vaskemaskine til at fuldføre vask cyklus.

•Fjern de ned jakker fra vask maskine og placere dem i tørretumbleren. Sørg for at Jakkerne har deres ærmer trukket fuldt ud uden at sikre selv tørring. Tilføje tre eller fire nye tennisbolde til tørretumbleren sammen med varerne. Tennisbolde hjælpe fnug ned af pummeling væk enhver tyk områder lavet af sammenklumpning fjer.

•Indstil tørretumbler på lav varme indstilling, og tørre jakker for omkring en time. Kontrollere Jakkerne hver 15 minutter for at sikre tennisbolde ikke er viklet ind, og at enhver jakke ærmer arrangeres stadig uden for selve jakke.

•Tag jakker fra tørretumbleren og fnug ned af let slående eventuelle klumper tilbage i jakken. Hvis ned ophobes i bunden af jakken, er det ikke tørre endnu. Placer Jakkerne tilbage ind i tørretumbleren og tørre på svag varme i op til en anden 30 minutter, checke hver 15 minutter for at se, om Jakkerne er tør.

•Fjern og hænge tørret jakker til senere brug.

Tips & advarsler

  • Nogle ned jakke producenter advarer om, at ikke tør rengøring din jakker tomrum garanti. Tjekke med producenten før vask jakken dig selv for at bestemme, hvis din garanti er berørt.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com