Billig baggård terrasse ideer

November 19

Billig baggård terrasse ideer

En baggård terrasse er en betydelig investering, der vil øge værdien af dit hjem og nydelse du får ud af det. Det betyder dog, at opbygge og tilpasse din terrasse har at bryde banken. Med en smule kreativitet, kan du have en terrasse, som er både attraktive og overkommelige.

Container haven

Tilføjer planter til din terrasse er en billig måde at give den et nyt look. Vokse bambus eller pyntegræsser i en lang, tynd plantageejer langs siden af terrassen til at give det en følelse af intimitet. Vokse en pryd træ som en japansk ahorn i en plantageejer i midten giver terrassen et brændpunkt. Plant forskellige blomster med forskellige blomstrende gange i separate beholdere. Sætte plantageejere med blomster i gårdhaven, så rotere dem med andre beholdere i bloom engang deres blomster die.

Inverteret gårdhave

Terrasser er traditionelt lavet af forholdsvis dyre materialer som mursten og sten, men der er ingen grund til de skal være. Oprette en utraditionel gårdhave ved invertere design. Surround en flad plet græs med en kant af mursten eller sten. Sat i en picnicbord, bænke, en grill og alt andet du gerne normalt vil have på din terrasse. For at få en dekorativ geometriske effekt, åbne lå stier af mursten på tværs af det at opdele den i to eller fire kvadranter, eller forlade rummet som du vælger. Det vil føles lige så indbydende som en normal mursten gårdhave til fester og andre sammenkomster.

Patio genbrug

Spare penge og give din terrasse en hjemmelavet æstetiske ved hjælp af secondhand materialer til din terrasse. Købe mursten eller tømmer i en genbrug butik eller skiftevis, gå til et websted, nedrivning og spørge om du kan have nogle af mursten. Brug en gammel metal vaskebalje eller lastbil hjul til en brand pit. Bruge logfiler for bænke eller træstubbe, metal spande, mælk kasser eller andre fundne genstande til stole.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com