Hvordan at tilføje destilleret vand til Sump pumpen batterier

November 19

Sump pumpen batterier bruges som backup nødstrøm til pumperne. Forskellige typer af batterier er ansat for backup magt. Oftest bruges en deep cycle batteri, der er ikke det samme som en almindelig bil starter batteri. Opretholde disse batterier er afgørende for levetiden af backup strømkilden. At holde vandstanden på optimal er nøglen til et godt udøvende system. Kun ulukkede batterier kan har destilleret vand tilføjes de separate celler. Forseglede batterier er identificeret ved ikke at have aftagelige hætter på toppen af batteriet.

Instruktioner

•Sæt sikkerhedsbriller og gummihandsker på din krop til at beskytte dig selv fra enhver mulighed for udslip fra syren vand blanding. Fjerne alle elektrisk strøm fra afgiftssystemet til batteriet. I de fleste tilfælde dette simpelthen trække stikket fra AC oplader, der fodrer batteriet.

•Rengør toppen af batteriet med et stykke køkkenrulle. Kassér håndklædet straks, da det kan indeholde tørret syre.

•Tag caps af batteriet. Forskellige ulukkede batterier kan have forskellige kasketter. Enkelte skruen på hætter vil dække hver separat batteri celle, som vil være seks i alt til et batteri. Skru separate skruer hætterne og sæt til side. Bruge kærv-skruetrækker til at lirke ud caps, hvis de er en del af en assembly. Oftest vil disse Lirke off caps dække tre celler. Der vil være to kasketter til et batteri.

•Observe inde i åbninger af batteriet. Der vil være en plastik ring, der strækker sig ned i hver celle. Kontrollere væskeniveau i hver celle. Flydende højden skal begrænses til lige under niveauet for den indvendige ring.

•Tilføj lige nok destilleret vand for at hæve væskeniveau til højden på den nederste ende af den indvendige plastik ring. Erstatte hætter på batteriet. Grundigt tørre i toppen af batteri tørt med papirhåndklæder. Bekvemme Batteriladning system.

Tips & advarsler

  • Syren i batteriet er stærkt ætsende og kan også være yderst brandfarlig.
  • Udsæt ikke batteri til enhver åben ild som dampene fra en oplader batteriet er yderst eksplosiv.
  • Følg batteri fremstiller specifikationer for at holde batterierne i et godt ventileret område.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com