DIY nivellering en dobbelt bredde Mobile Home

January 29

DIY nivellering en dobbelt bredde Mobile Home

Når din dobbelt bredde mobilhome blev placeret på dit parti, er det ville blevet udjævnet som en del af installationsprocessen. Over tid, kan afregning opstå og forårsage de to sektioner af dit hjem til at blive ude af niveau. Du kan tjekke dit hjem for at se, om gulvet er niveau ved at placere en marmor på et åbent område på gulvet. Hvis marmor ruller, skal du niveau hjemmet. Nivellering en dobbelt bredde mobile home er en vanskelig og tidskrævende opgave, men du vil spare penge ved at gøre arbejdet selv.

Instruktioner

•Kontrollér et diagram af dit hjem. Dette vil hjælpe dig med at få en præcis liste over hvor du skal placere shims for at niveau mobile hjem.

•Kontrollér alle rum i hjemmet at se hvilke foundation piers bliver nødt til at være shims. I værelser med tæpper skal du bruge en 4-fods niveau i stedet for at bruge metoden marmor af kontrol niveau. Det er nyttigt at gøre en note til dig selv om hvor langt væk niveau gulvet er for at reducere tid markedsføring shims.

•Tag mobilhome fodpaneler i områder hvor du vil nødt til at få adgang til foundation molerne. På de fleste mobilhomes, er de fodpaneler designet som korte stykker, der interlock for at lette installation og fjernelse. Placer stykkerne på jorden foran hvor de kom fra at foretage udskiftning mindre stressende.

•Sæt stikket hydraulisk nær foundation molen du nødt til at kile for at løfte hjemmet fra molen. Dette vil tillade dig at placere krydsfiner shims mellem molen og støtte bjælker af mobil-hjem.

•Sæt shims mellem molen og støtte stråle. Antallet af shims skal du afhænger af hvor langt off plan hjem er. Opgaven vil være mindre tidskrævende, hvis du begynder med et område, der er tættere på niveau, så du kan bestemme, hvor meget af problemet er korrigeret med færre shims.

•Laveste hydraulisk jack når du har placeret kilerne på den første foundation pier. Flyt ikke jack på dette tidspunkt, skal du først sørge for du har løst problemet i dette område af hjemmet.

•Sæt niveau på etagen over området hvor du har placeret shims, og tjek for niveau. Hvis gulvet er niveau, vil du gå videre til den næste pier, der skal korrigeres. Hvis gulvet ikke er plan på dette område, vil du gentage de ovenstående procedure, indtil du har fladet molen.

Tips & advarsler

  • Hvis du gentagne gange har til niveau hjem mere end et år efter den er placeret på lot, kontakte en entreprenør til at se, om der er sidder et problem med jord hjem på.
  • Hvis du køber en brugt dobbelt bredde og det har at blive jævnet med jorden, kan du spørge en entreprenør til at inspicere hjem for strukturelle skader.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com