Hvordan man dyrker Agaricus Bitorquis

January 30

Hvordan man dyrker Agaricus Bitorquis

Agaricus bitorquis er et kompliceret klingende navn til noget der er almindeligt anvendt i fødevarer eller spises af sig selv. Agaricus bitorquis er den biologiske navn for den fælles knap-top spiselige svampe. Andre navne (fælles og ikke så almindeligt) omfatter Portabella og Crimini (brun stamme Agaricus bitorquis sorter) og torq, stribede agaric og foråret agaric. Voksende svampe er en seks-faset proces, der involverer to kompost faser, efterfulgt af gydning, beklædning, fastgørelse og beskæring--i nævnte rækkefølge.

Instruktioner

•Grow Agaricus bitorquis i et værelse som en kælder eller laden område hvor du kan styre temperaturen og betingelserne for optimale resultater.

•Start en kompost blend. Agaricus er hvad der kaldes en "sekundær decomposer," der kræver bakterier og andre svampe til at nedbryde råvarer og danner substrat for at spire svampe. Agaricus henter sine næringsstoffer fra kompost, især mycelium, der er afgørende for voksende en sund afgrøde. Komposten vil være vokset i to faser.

•Brug grundlæggende ingredienser til den første fase af kompost: hvedehalm og hestegødning, eller du kan bruge en kombination af syntetiske ingredienser som hø, majskolber og bomuldsfrø skrog.

•Tilføj kosttilskud såsom fjerkrægylle og tørrede bryggerier korn, hvis du ønsker. Dette vil øge den kvælstof og kulstof indhold – som Agaricus er ret glad for. Bruge en pH indhold tester og sigter til forholdet 20:1 af kulstof til nitrogen. Tilføj ikke andre typer af fødevarer eller andre ingredienser, når du laver kompost, som de vil danne svampe, der vil konkurrere med Agaricus for næringsstoffer.

•Kontrollér en lange rektangulære bunke (kaldet en "rick" eller en "skår") med kompost ingredienser. Drej og vand bunker hyppigt for at holde ingredienserne fugtig. Dette stimulerer en mikrobiologisk fremgangsmåde skulle vokse gavnlige bakterier.

•Fortsæt dreje og vanding for syv og 14 dage eller indtil kompost ingredienser er bøjelig og karamelliseret. Når komposten bliver mørkebrun og udsender ammoniak-lignende lugt--det er dit signal til at starte den anden fase af den kompostering. Placer kompost i træ stabelbare bakker, vedligeholdes i en forseglet off rum med en temperatur på 150 grader Fahrenheit. Dette vil pasteurisere kompost og fjerne insekter og skadedyr og omdanne ammoniak til protein.

Kil stuetemperatur til 75 grader Fahrenheit så at Agaricus mycelium vil danne. Mycelium er en hvid fibrøst struktur, der producerer den faktiske Agaricus Svampe "frugt", som du vil høste. Tillad 12 til 20 dage nemlig myceliet vokser en fuld "koloni."

•Tilføj en 1,5 til 2 - tommer lag af jord til at danne en "beklædning" lag på kompost substrat. Dette muliggør mycelium overgang til en reproduktive fase og producere Agaricus Svampe. Tillad casing processen at fortsætte for 18-21 dage.

•Anvend til den næste fase, som kaldes "pinning." I denne fase, vil myceliet danne pin figurer, der vil vokse til Agaricus Svampe. Reducere stuetemperatur til 60 til 65 grader Fahrenheit i fasen for fastgørelse. Høst din første afgrøde af Agaricus Svampe. Kigge efter hvad der betegnes som "skyller" eller "bryder" engang afgrøde pins. Disse "beskæring" cykler gentages hver tre til fem dage, giver dig flere svampe til at høste og nyde.

Tips & advarsler

  • Holde voksende rummet fugtigt på alle tidspunkter for at holde komposten fra udtørring.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com