Hvordan man opbygger en Closet System

November 21

Et skab system eller skab arrangør kan hjælpe dig med at maksimere plads i et lille eller stort skab. Heldigvis, dette er en meget brugbar gør det selv-weekend-projekt med kun minimal værktøj færdigheder og et besøg på din lokale hjem forbedring center. Tilpasse dit skab system for at opfylde dine specifikke behov og nyde den plads, du vil frigøre i dit hjem med bedre, mere ryddeligt opbevaring.

Instruktioner

•Tøm og måle dit skab. Du skal bruge bredde, højde og dybde målinger for det område, hvor du vil installere closet arrangøren. Hvis du arbejder med en walk-in closet, få dimensioner af de rum, du har til hensigt at organisere.

•Vurdere dine behov. De fleste tøj closets vil fungerer bedst med et lavt og højt hængende stang, nogle plads til kurve eller skuffer, sko og tilbehør opbevaring og hængende område for længere beklædningsgenstande. Kan du måle forskellige elementer i din garderobe til at være sikker på at du lader plads nok.

•Sketch ud af et skab design til dit skab system eller bruge designværktøjerne på ClosetMaid (Se ressourcer). Tage din design langs når du handler for delene til dit skab system. Kontroller, at du også medbringe dine målinger.

•Decide som type closet system, du foretrækker. De fleste hjem forbedring Centre tilbyder muligheder for træ, laminat og belagt ledning. Belagt ledning er de mindst dyre og træ den mest kostbare for skab arrangørerne. Vælg de største elementer i dit skab system, som skuffer eller hylder, først.

•Measure, hvert stykke omhyggeligt før opskæring. Træ stænger kan skæres med en håndsav, men belagt ledning elementer kræver en nedstryger. Når hver stang er skåret til at passe, omhyggeligt installere alle understøtter i dit skab system. Bruge gipsvæg ankre, hvis det er nødvendigt, for at sikre hvert stykke.

•Tag mulighed for at rense unødvendige poster, før du lægger alt tilbage i dit nye skab arrangør. Bruge dit space godt og overveje nye bøjler og skuffe arrangørerne til at fuldføre dit skab system.

Tips & advarsler

  • Foruddesignede skab systemer fungerer meget godt for mindre toiletter og er ganske overkommelige.
  • Sørg for at du installerer alle stænger og vægt-støtte elementer ifølge producentens anvisninger.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com