Hvordan man dyrker grøntsager inde i dit hjem

February 5

Hvordan man dyrker grøntsager inde i dit hjem

Hvis du har en solrig vindueskarm, kan visse små grøntsager dyrkes inde i dit hjem hele året rundt. Fordi pladsen indendørs er begrænset, er de bedste afgrøder til at vokse dværg eller miniature udgaver, som er hurtig til at modnes. Følg den udendørs vækstsæson for hver afgrøde for de bedste resultater, såsom blade og rodfrugter (køligt vejr afgrøder) i efteråret og vinteren, og frugtsætning grøntsager som tomater (varm vejr afgrøder) i foråret og sommeren.

Instruktioner

•Vælg en gryde med tilstrækkelig plads til rødderne af din indendørs plante til at vokse. For eksempel, er en 1-gallon pot en ideel størrelse til en enkelt salat plante, mens en lille tomatplante har brug for en 3-5 gallon kande.

•Fyld puljen med pottemuld mix. En medium-tekstur mix er at foretrække frem for en fine eller grove mix, som bevarer mere luft, fugt og næringsstoffer. En kommerciel pottemuld er fint; ellers, oprette din egen blanding fra to dele havejord, to dele færdig kompost, en del sphagnum og en del Vermiculit eller perlite.

•Kontrollér et lille hul i jorden, våd frø og placere den i hullet før dækker det med jorden. Ideel frø dybde og afstand varierer afhængigt af anlægget; Følg vejledningen på frøposen.

•Klippe de svageste planter på jorden niveau omkring tre uger efter spiring; Sørg for frøplanter første blade er dukket op, hvor du kan vælge de stærkeste planter at spare.

•Kontroller at dine planter får nok lys ved at placere potten i rigtige spot. En sydvendt karnap er perfekt, som det nyder godt af lys fra syd, øst og vest. Selv hvis din voksende spot er mørke, kan din indendørs vegetabilske plante trives under kunstige lys; købe vokse lyser lavet specielt til plantedyrkning. Urter og salat greens har brug for mindre solskin end andre grøntsager, men stadig har brug for lys.

•Maintain en stabil og tilstrækkelig stigende temperatur. Sommer afgrøder vokser bedst mellem 75 og 85 grader om dagen og mellem 60 og 75 grader om natten; efterår og vinter afgrøder vokser bedst mellem 60 og 65 grader i løbet af dagen og omkring 50 grader om natten.

•Kapacitet indendørs vegetabilske planter så ofte som de har brug for det. Hvis du sætte fingeren i jorden og det føles tør, er det tid til at blive til vandkande! Passe på ikke for at kingsize, da dette kan resultere i svampen sygdom. Det bedste tidspunkt at vand vegetabilske stueplanter er om morgenen på solrige dage; bruge stuetemperatur vand. Vand planter mindre om vinteren.

•Når indendørs vegetabilske planter en gang hver anden uge. For en rig organisk gødning, bland kompost te, flydende fisk emulsion og flydende tang. Planter har brug for mere gødning, når temperaturerne er varmere.

•Rinse indendørs vegetabilske planter under vandhanen i køkkenet en gang hver anden uge for at holde sygdomme og skadedyr i skak. Spray hele anlægget med lunkent vand og kontrollere for eventuelle resterende fejl, der ikke har været vasket væk.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com