Sådan installeres faner på køkken frysere med glasdøre

February 8

En måde at forhindre glas skabslåger fra smækker og beskadige glasset er at placere tabulatorer på indersiden af kabinettet døren. Filt faner er tilgængelige på hjem forbedring Centre og isenkræmmere. De har en selvklæbende underlag, der holder sig til døren, mens fanen puder kabinet døren mod kabinet rammen, når du lukker. Nøglen til succes installere faner på køkken frysere med glasdøre er at have en ren arbejdsflade.

Instruktioner

•Åbn kabinettet dør og rengøre indersiden af døren med en klud dyppet i denatureret alkohol. Dette giver en ren overflade for selvklæbende filt under fanen uden at beskadige efterbehandling af kabinet døren.

•Luk døren langsomt og observere hvor indersiden af døren møder ansigt af skab rammen. Gøre en mark på indersiden af døren med en blyant i nærheden af den øverste og nederste hjørne hvor døren møder kabinettet.

•Peel plast opbakning fra af en selvklæbende følte tab. åbne kabinettet døren og trykke på den selvklæbende side af fanen filt på bagsiden af døren på en af dine mærker. Tryk på fanen fast til at sikre, at de overholder dør. Gentag processen for de andre mærke på skab døren.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com