Termite udryddelseslejre metoder

February 13

Termite udryddelseslejre metoder

Ingen boligejer ønsker at høre, at termitter er til stede i hans hjem. De små insekter kan forårsage alvorlige skader på træ struktur. Forebyggelse er altid den bedste løsning, men når termitter er til stede der findes metoder til udryddelse af skadedyr afhængigt af placeringen og omfanget af problemet.

Hele strukturen behandlinger

To valgmuligheder er tilgængelige for hele strukturen udryddelser: kemiske og nonchemical. Ved hjælp af en kemisk eller fumigeringsmidler, er hele strukturen behandlet på én gang. En presenning er placeret over strukturen. Kemikaliet er fordelt i hele strukturen ved hjælp af gas overvågning linjer. Denne type behandling har fordelen at fjerne termite skadedyrsangreb, der ikke er synlige. Strukturen skal forlades for to til tre dage under behandling. Kæledyr og planter skal fjernes, alle fødevarer skal være sække for at forhindre kontaminering og rummet skal være ventileret før returnere. Denne form for udryddelsen giver ikke resterende beskyttelse fra termitter.

Brugen af varme er en ikke-kemisk metode til termite udryddelseslejre. Under denne proces er en presenning placeret over strukturen. Rummet er opvarmet til en temperatur på 140-150 grader, varme træ i struktur til mindst 120 grader i mindst 33 minutter. Beboerne skal fraflytte strukturen i et par timer i stedet for flere dage med den kemiske gasning. Dyr, planter og noget, der kan blive skadet af høje temperaturer skal fjernes. Plast i hjemmet, såsom stikkontakt covers og kabel ledninger kan blive beskadiget under processen. Denne form for udryddelse, ligesom den kemiske behandling, har ikke resterende beskyttelse mod fremtidige angreb.

Lokaliseret behandlinger

Lokaliserede eller spot behandlinger omfatter kemiske og nonchemical muligheder samt. Kemiske behandling indebærer anvendelse af en væske eller støv insekticid. Termit dør når det kommer i kontakt med kemiske. Hullerne er boret ind i struktur at anvende kemikalier. De fleste kemikalier anvendt i lokaliserede behandlinger tilbyde nogle langsigtede virkninger.

En nonchemical behandling er anvendelse af varme. Disse behandlinger er mulige i lokale områder og arbejde på samme måde som i hele strukturen behandlinger. En anden nonchemical lokaliserede behandling er brugen af mikrobølger, som dybest set "koge" termitter.

Højspænding elektricitet kan anvendes med en bærbar enhed forårsager elektrisk stød af termitter. Bore huller kan være nødvendigt, hvilket resulterer i nogle skader struktur.

Træ udskiftning i de berørte områder er brugt som en afhjælpende behandling.

Nøjagtig påvisning af termitter er afgørende for succes af lokaliserede behandling.

Forebyggende behandlinger

Flydende kemiske og kemiske støv bruges til langsigtet forebyggelse af termit angreb. Brug af pres behandlet træ, der er behandlet med kemikalier, er en anden mulighed for forebyggelse af termitter. Men maleri træ med lak eller shellak har ringe effekt i at forhindre termitter. Ved hjælp af metal-skærme som en barriere kan også mindske risikoen for termit angreb.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com