Størrelsen af skæggede Iris pærer

February 13

Størrelsen af skæggede Iris pærer

Den skæggede iris (Iris germanica) er ofte tænkt som blå eller lilla med gule aftegninger, men det kommer i forskellige farver og aftegninger. Den fuzzy "skæg" på nedadgående buet kronblade, eller falder, hjælper bestøvere til at hænge blomsten. (Reference 1)

Uden pære

Den skæggede iris vokse ikke fra en pære, så der er nødt til at bekymre sig om dets størrelse når plantning. En skæggede iris vokser fra en tan rhizom, der gemmer den plantenæringsstoffer. Jordstængler er hævede stilke, der vokser vandret lige under jordens overflade. University of Minnesota forlængelse hedder det, at jordstængler sende rødder nedad, mens skud med sværd-formet blade vokser opad. Disse blade fan i sidste ende, afsløre en blomst stilk eller scape, der vokser blomster.

Plantning

Plante skæggede iris i juli og August. De vokser bedst i godt dræning, frugtbar jord i en placering, modtager fuld sol. Ændre jord med organisk materiale, såsom kompost, alderen gødning eller tørv. Plante så dybden af jord knap dækker jordstængler, ikke mere end 1 tommer. Hvis plantes for dybt, skæggede iris producere blade uden blomstrer og er mere tilbøjelige til at blive syge. Befrugte anlægget hvert forår.

Division

Colorado State University andelsselskab udvidelse anbefaler dividere og genbeplantning skæggede iris hver 2 til 4 år. Ellers bliver de overfyldte klumper, og rødder ikke længere modtage luften og solen. Brug en skarp kniv til at trimme yngre jordstængler fra klumper i sektioner, der omfatter sund rødder og en eller to stærke blad fans. Kassere gamle jordstængler.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com