Husholdningernes anvendelser af tang

February 15

Husholdningernes anvendelser af tang

Den samme brede, læderagtige tang, at rederierne rocky havet gulve har en række anvendelser i husholdningsprodukter og gør det selv-projekter. Tang er en hård brune alger, der vokser i skovene langs havbunden, men høstede Tang bruges som ingrediens i mange kommercielle elementer du kan have i dine skabe. Ud over dets anvendelse som ingrediens i make-up og rengøringsmidler er Tang også en crafting materiale til at skabe hjemmelavede gaver eller illustrationer.

Kelp gødning

Jorden Tang indgår ofte som en ingrediens i økologiske eller all-naturlige gødning. Tang pulver er jorden resterne af tørret tang, og de høje niveauer af kvælstof, fosfor og magnesium nære jord til forbedring plantevækst. Tang er også et muligt materiale for bioklip; i stedet for tørring og formaling af tang, gartnere simpelthen hugge den skylles Tang i små stykker og distribuere det omkring planter. Tang er ikke en velegnet gødning for alle planter eller jord; Hvis dine planter er særligt følsomme over for salt, skylles Tang grundigt før du anvender det til jorden.

Kulinariske anvendelser

Tang er en korte ingrediens i mange asiatiske køkkener; Sea kelp er næringsrige og en høj kilde til naturlige jod, et vigtigt næringsstof, der regulerer velfungerende skjoldbruskkirtlen. Tørret Tang Tang bruges til wrap sushi, en populær fisk og ris skål. Tang er også en naturlig fortykkelse agent for saucer, supper og spiselige geler. Uddrag af tang, kaldet carrageenan tyggegummi, er en veganer og vegetar venligt alternativ til gelatine.

Kosmetik og personlig hygiejne

Hvis du foretager dine egne sæber eller cremer, overveje tang eller Tang-afledte produkter som ingrediens for at skabe de rigtige teksturer eller tilførsel af næringsstoffer til dine produkter. Den samme carrageenan tyggegummi, som bruges som en fortykkelse agent i spiselige behandler er også nyttig ved oprettelse kosmetiske geler til brug som cremer, flydende sæber og shampoo.

Anti-inflammatorisk

Sea kelp kan bruges udvortes som en anti-inflammatorisk behandling for fælles og muskelsmerter. Forfatter og forsker Dr. C. Norman Shealy rapporterer, at lokalbehandling anvendelser af fugtede Tang reducerede smerter af gigt patienter, baseret på resultatet af en undersøgelse, 2003. Plader af tang kan reducere betændelse og smerter forbundet med ømme muskler så godt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com