Hvidt pulver på en Magnolia træ

February 15

Magnolia træer er store, ornamentale skygge træer, der giver haven med klynger af hvide, Rosa eller røde blomster i foråret. I løbet af sommeren, de har tykke, skinnende grønne blade, og når du opdager hvidt pulver på dem, det er vigtigt at handle omgående. Magnolia træer er blandt de mest modtagelige for meldug, og for at sikre træets sundhed, meldug burde være behandlet straks.

Beskrivelse

Meldug fremstår som en hvid eller grålig-hvide pulver, der dækker oversiden af magnolia blade, men det kan også påvirke stilke og blomster. Selvom det kan være let børstet væk, bliver det hurtigt udbredt nok, at dette ikke er en mulighed. Som meldug angriber magnolia-træ, bliver bladene vredet og skæv, drejning gul eller brun. En alvorlig infektion af meldug kan forårsage blad drop og forhindrer åbning knopper. Typen af svamp, der forårsager meldug på magnolias påvirker ikke andre træer end magnolier.

Tidsramme

Meldug er typisk mest indlysende i løbet af sensommeren og det tidlige falder. I løbet af vinteren tager meldug form af små sorte kugler som klynge i stængler, sovende knopper og blade strøelse på jorden. Når dagene bliver varmere, men nætterne er stadig cool, begynder de at inficere og sprede sig i hele magnolia tree.

Forebyggelse

Øve god haven sanitet at undgå meldug fra at tage fat i din have. Tillad ikke blade strøelse til at sidde på jorden over vinteren, og ikke bruger blade strøelse som en kompost eller barkflis, især hvis der har været meldug i året før. Give din magnolia masser af plads til at sprede, så det ikke nemt hente svampe fra andre træer. Kontrollere spredningen af den modne magnolia, du er plantning og give det i det mindste så meget plads.

Løsning

Beskære ud nogen berørte skud at vise meldug, pasning til at disponere over dem fra din ejendom. Når infektionen er alvorlig, skal du bruge en kemiske fungicider, der er godkendt for dit område. En fungicid vil dræbe meldug, men du bør spray hele træet, ikke bare den berørte område. Spray hver en til to uger for at holde yngre magnolias fuldt omfattet og beskyttet mod meldug.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com