Hvordan man kan ændre jordens pH i potteplanter stueplanter

February 18

Hvordan man kan ændre jordens pH i potteplanter stueplanter

Jordens pH-værdi er en vigtig faktor i voksende planter med succes. Det definerer surhedsgraden i jorden og kan variere fra ca 5.0 til 8,0 på pH-skalaen. En måling af 7.0 er neutral. Over 7,0 er basisk; under 7,0 er sure. De fleste planter vokse godt når pH svinger mellem 6,0 og 7,5. De fleste kommercielle potning mix indeholder ændringsforslag for at neutralisere jord. Nogle gange kræver en stueplante en ændring i pH fordi din pottemuld er uden for området eller din plante krav er overdreven.

Instruktioner

•Measure pH i jorden for at bestemme dens niveau. Du kan bruge en gør det selv-pH testkit eller du kan sende en jordprøve til din lokale county udvidelse tjeneste. Sidstnævnte anbefales hvis du har mange særlige planter dyrkes. PH testkit sælges til havecentre er fine til casual brug.

•Calculate mængden af syreindhold du nødt til at forøge eller formindske baseret på anlæggets krav. Hvis din jord test på 5,0 pH og dit anlæg kræver 6,0 til 7,0 pH, skal du øge pH med mindst 1 point.

•Applicer hydreret kalk at øge jordens pH-værdi eller aluminium-sulfat til at reducere jord pH. Beløb at tilføje er omtrentlige og afhænger af størrelsen af puljen, porøsitet af jorden og mængden af ændring nødvendig. En 6-tommer gryde kræver omkring en teskefuld af ændringsforslag til at ændre pH-værdien af en faktor på.5. Bland ændringen i mængden af vand, der anvendes til vand anlægget, rør i blandingen og derefter vand planten som sædvanlig. Andelen af ændringsforslag og vand er ikke vigtigt. Du ønsker ikke at kingsize planten, men du stadig vil plante til at modtage hele løsningen.

•Retest jord pH en dag eller to efter du har anvendt løsningerne. Begge ændringsforslag er hurtigtvirkende, men jorden skal tørre ud lidt før efterprøvning. Genanvende ændring tilføjelse på den næste vanding, hvis nødvendigt baseret på dine testresultater. Det er bedst at tilføje eller reducere i gentagne små mængder (. 5) over tid i stedet for at fordoble eller tredoble ændringsforslag tilføjet på én gang.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com