Hvordan man opbygger en sti gennem gården ved hjælp af udlægningsmaskiner sten

February 18

Hvordan man opbygger en sti gennem gården ved hjælp af udlægningsmaskiner sten

Opbygge en brolægger sten pathway i din værftet til at forbedre sin skønhed og appel. Ikke alene er den naturlige vej tilføje instant skønhed til landskabet, det kanaler trafikken over græsset, derved forhindre jordpakning, der skader planter rødder. Selvom brolæggere er tilgængelige i en vifte af muligheder, tilbyder natursten brolæggere omfattende farve og designmuligheder, der blander i alle udendørs omgivelser at give rustikke charme og elegance til rummet.

Instruktioner

•MAP din værftet på millimeterpapir, sammen med placeringen af permanente funktioner såsom planter, inventar og underjordiske utility linjer. Bestemme, hvor på værftet du ønsker at opbygge sti, sammen med sin form og bredde. Mens en bugtende sti blander med en stor gård, overveje en lige vej hvis din værftet er lille. Holde sten brolægger vej 3-5 fod bred.

•Plot sti på gården ved hjælp af stakes og streng i din ønskede form og bredde. Udgrave område inden for streng grænser til en dybde af 6 inches. Tamp bunden af renden til fast i jorden før du fjerner streng og stakes.

•Sæt længder af 2 x 6 tommer boards mod væggene i renden til at tjene som rammer for en lige vej. Vende hver bord på dens smalle kant, og skub det mod væggen. Alternativt, stå længder af plast kantning mod væggene til en buet pathway.

•Lay natursten brolæggere inde i renden, i de træ rammer. Plads tilstødende brolæggere 1/2 tommer apart. Tegne streger på hver brolægger til at tjene som en skæring guide til at skære overskydende stone. Fjern udlægningsmaskiner sten fra skyttegrav og placere dem i det samme mønster i nærheden af udgravningen. Skær langs de markerede linjer på sten pavers ved hjælp af en rundsav og murværk blade.

•Measure og afskårne længder af landskab stof til at passe over bunden af udgravningen. Lægge stoffet over den nøgne jord og forankre det med stof stakes indsat langs kanterne. Overlappe enderne af tilstødende længder af stof med 4 inches at forhindre ukrudt i popping gennem huller i mellem.

•Spread 2 inches af fint sand over landskab stof og niveau ved hjælp af en længde på skrot board. Kontroller, at sandet er niveau og endda hele, og tilføje eller fjerne sand, hvis det er nødvendigt.

•Lay natursten brolæggere over rede jorden, startende fra en ende af renden. Sted hver sten som det samme mønster, som du planlagde, og tryk med en gummihammer til at sætte sig på plads. Arbejde i små sektioner og holde øje med dit arbejde for at sikre, at stenene er niveau. Tilføje eller fjerne sand fra under hver brolægger, hvis det er nødvendigt at forøge eller formindske dens højde.

•Spread sand over vejen og pensel det ind i revner mellem tilstødende asfaltudlæggere. Tilføje nok sand til at fylde revner helt.

•HOSE ned de nyinstallerede asfaltudlæggere let til at hjælpe den sand harden, dermed sikring på gangbro. Tilføje yderligere sand ind i revner, om nødvendigt, indtil flush med den omgivende overflade, og let fugte så det sætter på plads.

Tips & advarsler

  • Spørg en repræsentant fra din lokale utilities selskab til at markere placeringen af underground-linjer på jorden.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com