Dekoration idé for Teen soveværelse vægge

April 5

Dekoration idé for Teen soveværelse vægge

Teenagere gerne vise de ting, de elsker. Bliver teenagere, men de ting, de elsker i konstant forandring. Udsmykning et teen soveværelse med et tema er risikabelt, da hun kan være "over" tema før den udsmykning er fuldført. Give din teenager med væg udsmykning der indeholder de ting hun hæger om men der kan let udskiftes når de ting hun hæger om ændrer.

Udskiftelige lærred

Tavle eller tør-slette maling forvandler en almindelig væg til et tomt lærred. Med farvet kridt eller markører, kan din teenager tegne, doodle eller skrive sangtekster og derefter slette dem når han er klar til at oprette noget nyt. Når din teenager underholder i sit værelse, kan besøgende skrive beskeder eller samarbejde om en gruppe design. Sletbare lærred væg giver en dekorativ rum, som fordobler som et sted for kunstnerisk udtryk. Fra kunst og poesi til en tavle vægmaleri synes de kreative muligheder endeløs.

Væg-klistermærker

Skab look af en stencileret design uden brug af stencils eller maling. Lavet af vinyl, er flytbare væg-klistermærker dekorative decals med en selvklæbende, skræl og stick opbakning. Når anvendt på en væg, er mærkater enkel at skrælle og genanvende, så din teenager kan omarrangere dem, hvis hun beslutter at oprette en haven bue med pink, floral decals én dag og skrive sit navn i blomster næste dag. Fra edgy, graffiti-tema decals til smarte silhuetter tilbyder et stort udvalg af tilgængelige design noget der passer til næsten enhver teenagers sans for stil.

Rammer

Fylde en væg med billedrammer i forskellige former og størrelser. Fjern opbakning og glasset indsætte fra rammerne før hænge dem på væggen, så at din teenager kan nemt tape eller tack uanset han begærer inden for grænserne af frames. Du kan vælge rammer med matchende designs eller variere din teenager sans for stil. Han kan skabe en mur af sin egen indrammet kunst eller slå rammer ind i en shadowbox-stil, eklektisk samling af elementer. Fotos, billet stubbe, noder, kasketter og T-shirts er forslag af ting nogle vrimler kan optræde i rammerne.

Stof opslagstavle

Stof forvandler en almindelig opslagstavlen til en dekorativ sted for din teenager til at hænge hende skatte. Forslag til opslagstavlen belægninger omfatter hendes valg af mønstrede materiale, en trykt ark eller en længde af materiale, der har været skærmen udskrives med et billede af noget som hendes favorit rockstjerne. Måle og skære materialet, så det dækker forsiden af bestyrelsen, forlader 2 til 3 inches for at overlappe og hæftning på bagsiden. På væggen giver stof bestyrelsen et sted for hende at vise en mosaik af artikler, fotografier, postkort, noter fra venner og magasin udklip. Vælg en stor opslagstavle eller hænge en række stofbetrukne boards at give rigelig hængende plads til hendes favorit ejendele.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com