Tips om pleje og sollys eksponering for gummi planter

February 22

Gummi planter er store indendørs planter, der kan vokse op til 50 fod høje under visse betingelser. Hvis du vil være voksende din gummi plante indendørs, er det bedst at starte med en ung træ. Yngre træer tilpasse til at være indendørs mere hurtigt og med færre problemer end ældre træer. Du kan holde din gummi plante sunde og flotte store.

Lys og temperatur

Gummi planter har brug for lys, naturligt sollys at vokse til deres fulde potentiale. Indirekte sollys er bedst. Placer din gummi træ i nærheden af en gardiner vindue for de bedste resultater. Sørg for området dit anlæg er i ikke bliver for koldt, især i vintermånederne. Gummi planter trives i varme temperaturer på 80 grader Fahrenheit eller mere, men temperaturer under 65 F kan skade planten.

Vand

Holde din gummi plante fugtig med varmt vand, men ikke kingsize. Overwatering kan forårsage bladene bliver gule eller brune og falde af. Jorden bør føle fugtig, men ikke klæg. En af de bedste måder at forhindre overwatering er at plante din gummi plante i en potte med drænhuller. Kassér eventuelle gamle vand, hvis du bruger en plante underkop til at fange overskydende vand. I løbet af vinteren hvilende sæsonen, kan du kun skal vand din gummi plante en gang eller to gange om måneden, men hvis bladene begynder at hænge, øge mængden af vand langsomt, indtil de vender tilbage til normal. Dug bladene med vand, når du gør din regelmæssigt hus rengøring vil forhindre støv fra akkumulere.

Jord, gødning og ompotning

Bruge en all-round pottemuld til at plante dine gummi plante. Hvis jorden synes for stram til at tillade passende afløb, kan du blande sand og sphagnum til jorden for at opnå en lysere konsistens. Bruge en velafbalanceret, vandopløselig gødning hver to uger til fire uger i løbet af foråret og sommeren, hvis din gummi plante er i et godt oplyst område. Gummi planter i lavere lys situationer behøver kun gødning ca hver fire måneder. Repot din gummi plante, når det voxer dens container eller hvis jorden tørrer ud på en daglig basis. Afstå fra befrugtende dine planter lige efter ompotning for at give det tid til at slå sig ned.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com