Sådan holder en opvaskemaskine fra lavtskummende

February 25

Sådan holder en opvaskemaskine fra lavtskummende

En af de primære regler for at drive en opvaskemaskine er at bruge den passende rengøringsmiddel. Nogle af os, men kan har forsøgt at undgå en tur til butikken når opvaskemaskine vaskemiddel løb ud og brugt opvaskemiddel i stedet. Uanset hvor lidt opvaskesæbe du bruger, men kan det forårsage din opvaskemaskine til suds ude af kontrol, spewing bobler hele din køkkengulvet. Men det er simpelt hen til stop lavtskummende og holde det i at ske igen.

Instruktioner

•Udtøm vand fra opvaskemaskinen hvis nødvendigt. Tryk på Start eller Reset knappen. Lytte til vand til afløb og stoppe den cyklus, da den dræner finish. Tillad ikke opvaskemaskine til at genopfylde og begynde vask igen eller lavtskummende rod vil forværre.

•Åbn opvaskemaskine og sop op de resterende vand inde med håndklæder. Grundigt tørre ud det område, hvor du indsatte opvaskesæbe. Hvis der er stadig en masse vand i bunden af opvaskemaskinen, skal du muligvis øse ud i vandet med en kop før aftørring med håndklæder.

•Tilføj 2 kopper eddike eller, alternativt, 2 tsk af skyllemiddel eller endda et par teskefulde af kaffe flødekande til opvaskemaskinens balje. Nogen af disse stoffer anvendes separat vil bryde op enhver resterende opvaskesæbe og de er opvaskemaskinen.

•Køre den opvaskemaskine på en kort cyklus til at rense det ud. Rydde op i køkkenet og afstå fra at bruge noget, men opvaskemaskine vaskemiddel i fremtiden.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com