Hvorfor er begonier vigtigt?

February 26

Hvorfor er begonier vigtigt?

Begonier er vigtigt blomster, fordi de tjener et formål for hjemmet gartner, der har begrænset plads. Fordi de ikke vil vokse out of bounds, gør begonier fremragende valg til blomsterbede og container vokser. De vokser i mange farver og varianter, bidrager en bred vifte af udseende og farveskemaer til landskaber. De er også relativt nem at dyrke og ikke kræver omhyggelig pleje.

Udseende

Pink, orange, hvid, gul, rød og laks begonier er fælles. Begonia blomsterne kommer i anden farvemønstre og figurer, med solid farve, splotched farver, flæser, tandede kanter, dobbelt petal lag og enkelt kronblad lag. Mange dyrke dem for deres løv, der kommer i forskellige former og forskellige nuancer af grøn. De fleste begonier nå mellem 8 inches og 2 fod høj, hvilket gør dem en praktisk højde for lavtliggende landskab indretning.

Bruger

Begonier gøre fremragende potteplanter til terrasser, og de også vokse godt i ampler. De bruges som udplantningsplanter i gården til at tilføje farve. Gartnere kan plante begonier i dekorative mønstre, såsom skiftende rækker af anden farve sorter.

Fordelene ved begonier

Begonier vokse meget bedre under skyggefulde forhold. Nogle sorter, såsom voks begonia, vokser også i fuld sol, hvilket gør dem alsidige i mange områder af værftet. De blomstrer hele sommeren, helt indtil den første frost i efteråret.

Simpel Begonia pleje

Begonier kræver typisk kun anstændigt jord dræning, vanding i tørt vejr og lejlighedsvis befrugtning. De kan startes fra stængelstiklinger eller knolde, indendørs og udendørs. Begonier er relativt nemme at dyrke og giver en god mængde af dekoration til den lille mængde arbejde, de kræver.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com