Stedsegrønne træer til små haver

November 28

Stedsegrønne træer til små haver

Stedsegrønne træer giver farve til hjem landskaber i løbet af året. Voksende evergreens i små haver rum kræver omhyggelig overvejelse og planlægning til at sikre, at anlægget passer ind i din landskabsdesign. Lisa Dubas, en gartner på University of Arizona, antyder, overvejer den modne størrelsen af træet du vil plante i din landskab og plante i overensstemmelse hermed. Flere stedsegrønne træer har en lille modne størrelse velegnet til små haver.

Japansk White Pine

Japanske hvid fyr (Pinus parviflora) er et attraktivt stedsegrønt træ, der vokser mellem 20 og 50 fod høj, afhængigt af de vækstbetingelser. Træet har en tæt vækst vane med blå-grønne klynger af nåle. De gør et godt eksemplar træ i små haver eller kan plantes i træk for at give en naturlig hemmelig raster. Japansk white pines har fuld, frodige løv og en konisk form, når unge. Som træet modnes det udvikler en mere oprejst form og de nederste grene har tendens til at dø tilbage når skyggen af grene ovenfor.

Mugo fyrretræ

Mugo fyrretræer (Pinus mugo) er små, stout planter, der gør attraktive beplantninger i små haver. Træerne vokser op til 10 fod høje og 15 fod bred, men mange mindre kultivarer er let tilgængelige. De er hårdføre træer, der kræver lidt pleje engang etableret i din landskab. Mugo fyrretræer vokser bedst i fuld sollys i fugtig, veldrænet jord.

Irske enebær

Irske enebær (Juniperus communis Hibernica) har en iøjnefaldende lodret vækst vane på grund af flere grene, kurve og vokse opad fra bunden af anlægget. Irske enebær vokse op til 15 fod høje og mere end 10 fod bred, ifølge Erv Evans, gartner på North Carolina State University. Træerne er meget tørke tolerant og vokser bedst i fuld sollys. Irske enebær løv varierer i farve fra blå-grøn til grå-grønne nåle.

White cedertræ

Hvid cedar (Thuja occidentalis), også kaldet amerikansk arborvitae eller blot arbovitae, er en attraktiv model træ eller vind pause for små haver. Hvid cedars vokse op til 30 fod høje i hjem landskaber og har en spredning af 15 fod. Flere dværg sorter som Techny, som kun vokser til 15 fod høje, er let tilgængelige. Arbovitae træer har attraktive smaragd grønne blade, der er fortsat gennem vinteren. Arbovitae kræver fugtig jord og tåler ikke tørke i hjem landskaber.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com