Hvor meget skal en aflæsse huset rengøringsassistenter?

March 1

Mange huset rengøringsassistenter, ligesom andre inden for servicebranchen, afhænger tips som en del af deres løn. Vælger hvor meget at give disse arbejdstagere, men kan vise sig udfordrende. Mens det ville være vidunderligt, hvis der var en 100 procent nedskæring og tørt svar til den perfekte deponering summen, eksisterer desværre, ingen sådan klarhed. For at sikre, at du giver det korrekte beløb, nøje overveje en række faktorer, når det besluttes på dit tip.

Procentdel

Som US News er stater, standard deponering procenter steget lige sammen med inflationen. I dag standarden deponering interval for enkeltpersoner inden for servicebranchen er 18 til 22 procent, rapporter denne kilde. Generelt er det klogt at holde dit tip inden for dette område; der er dog nogle særlige omstændigheder, hvor det beløb, du tip kan være lavere eller højere end dette interval.

Tjenestetypen

Når du ankommer til din nøjagtige beløb, drikkepenge, overveje, hvilken type af service gennem som din renere er ansat. Hvis enkelt arbejder for et rengøringsfirma, hun kan modtage en konkurrencedygtig løn, gør deponering mindre af et problem. Nogle virksomheder give endda rådgivning om dette emne i deres oplysende materiale, at gøre din beslutning en lettere. Hvis dit hus renere er i stedet privat ansat du måske gerne tip mere, især hvis hendes priser er meget konkurrencedygtige.

Hensyntagen til kvalitet

Som med alle servicejob, er det tilladt at overveje kvaliteten af servicen inden der træffes afgørelse efter et tip beløb. Hvis hus rengøring var især godt gjort, er det ofte klogt at give den fuld anbefalede 22 procent eller endnu højere. Hvis tjenesten i stedet sub-par, er det passende at give en 18 procent eller lidt lavere tip.

Rejseafstand

Med prisen på gas altid et problem er den afstand, din renere rejser når du udfører din service en afgørende overvejelse, når deponering. Hvis enkelt rejser fra en stor afstand bør du overveje deponering ham mere, da han ikke kun går ud af sin måde, men også at pådrage sig betydelige rejseomkostninger. Hvis imidlertid firmaet justerer priser afhængig af afstand, den ekstra drikkepenge for rejser er sandsynligvis unødvendigt.

Ferie behandler

Som ferie tilgang, mange udvalgte til at belønne deres arbejdstagere med øget tips. Hvis din renere har givet dig med høj kvalitet services hele året, det er helt relevant at give hende en heftig ferie tip, måske fordobling hendes normale tip i løbet af December måned eller at give hende en separat holiday bonus tip som anerkendelse for hendes tjenester til dig.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com