Hvordan at rengøre røg fra væggene

March 3

Hvordan at rengøre røg fra væggene

Det sværeste om rengøring røg fra vægge er klistret restprodukt det efterlader. Du kan bære dig ud skrubbe røg rester fra vægge, når det er kage på. Det gør ikke noget hvis oprustning kom der fra et komfur fedt brand, en pejs eller træ brændeovn, eller fordi du eller de tidligere indbyggere på huset røget cigaretter. Fjerne den grimme udseende rest, hvis du planlægger at male værelset-- eller hvis du ønsker at bare se og lugte godt.

Kage på røg

For kage på røg fra fedt brande eller rygere i huset, mix 1/4 kop bagepulver, 1 kop af ammoniak og 1/2 kop eddike i en gallon spand fyldt med de hotteste vand du kan stå. Iført gummihandsker dyppe en svamp slibende side i blandingen og vaske vægge oppefra og ned; Dette hjælper dig med at rense drypper eller kører som du går. Holde en anden spand fuld af varm skylles vand, så du kan skylle med en ren svamp. Ikke Lad dryppe eller køre mærker ophold på emaljeret væggene.

Pejs røg

Enhver, der bruger pejs kan glemme at åbne spjæld, forårsager røg til at fylde hjem eller værelse. Træ røg er ikke så svært at fjerne som cigaretrøg, men det stadig kan indeholde træ harpiks og tjære. Mix 1 kop klart ammoniak i en gallon spand halvt fyldt med varmt vand. Vask væggene oppefra og ned, starter i det venstre hjørne længst fra hvor du forlade rummet og arbejde mod udgangen. Skyl med en blød klud dyppet i varmt vand. Hvis du er følsom over for dampe fra ammoniak, bære en ansigtsmaske som du rense.

Røg og brandskader

En Damprensning maskine beregnet til brug inde i huset kan gøre rengøring røg fra brandskader meget lettere. Maskinen koger vand til damp, der findes gennem et rør med en rengøring applikator på slutningen af det punkt. En gang damp starter kommer ud af maskinen, køre applikator mur ned. Ofte Skift ud rengøringsklud på applikator til at holde fra at sprede sod og røg tilbage på væggen. En damprenser kan også bidrage til at løsne kage på røg eller dens klistret restprodukt. Skrabe ned den klistret restprodukt fra væggene i en spand. Skylles ren med en afdæmpet svamp eller klud.

Ovnen røg

Selv om nogle stater regulere eller forbyde brugen af trinatriumphosphat, gør nye versioner det sikrere at bruge, hvis du kan købe det i din tilstand. Men bære handsker og en maske for beskyttelse ved rengøring med TSP, fordi det er en kraftfuld kemiske renere. For at rengøre ovn røg oprustning, fortynde en overdænge tsk tsk i en gallon af varmt vand, blande det grundigt, indtil den er opløst. Tørre vægge oppefra og ned med en svamp opvredet efter du dyppe den i løsningen. Følg ved at skylle med en ren svamp opvredet i rent vand.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com