OSHA og ordentlig kontorbelysning

March 8

OSHA og ordentlig kontorbelysning

Dim grotterne kun oplyst af den flimrende glød af computerskærme eller blændende lyse kontorer, der konkurrerer med lyset fra solen kan gøre kontor arbejde vanskeligt. Occupational Safety and Health Administration (OSHA), en filial af US Department of Labor, indeholder retningslinjer og mandater for et sikkert arbejdsmiljø. OSHA hjælper med at beskytte arbejdstagerne mod indlysende farer såvel som forhold, der kan forårsage gentagen belastning eller stress som fattige kontorbelysning.

Skærme

Computerskærme giver deres eget lys, men kan også påvirkes af lys på kontoret. Glas-skærm skærme afhente en masse blænding fra lyset i rummet. Position overvåger vinkelret på windows for at minimere blænding fra udendørs lys. Angiv skærmene lige op og ned for at minimere blænding fra overhead belysning. Brug vinduet blinds for at afbøde den lyse sollys glinting off af skærm glas. Bruge lys diffusorer på overhead belysning til at holde blænding.

Skrivning

Skrivebord skrivning kræver mere direkte lys end computerarbejde. Give Skrivebordlamper, der kan være rettet mod skriveoverfladen uden skinner i nogens øjne. Skrivning forårsager også skygger hen over papiret, når hånden er på måde. Bruge lys, der kan sigte og anbragt således, at skyggerne af hånden er minimeret for at undgå belastning af øjnene.

Niveauer

Lys måles i foot-candles og en foot-candle er lig med lys fra et stearinlys fra en fod væk. Da lyset forsvinder over afstand, jo længere du er fra kilden til lys, jo lavere intensitet. OSHA anbefaler for kontorer med glasoverdækket skærme, lys på skrivebord plan være mellem 20 og 50 foot-candles. Hvis kontoret bruger blændfri Liquid Crystal Displays (LCD), kan lyset niveau være op til 75 foot-candles på skrivebord plan.

Kontrast

For meget eller for lidt lys kan producere øjet stamme, men så kan en høj kontrast mellem lys og mørke. Hvis der er en mørk skærm med et kraftigt lys bag det, for eksempel, der vil producere anstrengelsen af øjnene. Lede efter måder at reducere kontrast som installation blinds på windows og flytter skærme, så der ikke er lys kilder bag dem.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com