Farm Dam udvikling

March 8

Farm Dam udvikling

En gård Dam er en fantastisk tilføjelse til enhver ejendom og kan give en levetid på fiskeri, svømning og dyreliv observation. Udvikle og vedligeholde din dam er imidlertid afgørende at nyde det i mange år fremover, og omfatter en rimelig andel af ansvar; Ikke desto mindre, er belønningen for de fleste en arbejdskraft af kærlighed. Selv om naturlige og menneskeskabte damme vil forblive relativt sund på deres egen, kan Dam ejere følge nogle grundlæggende tommelfingerregler for at holde deres dammen så sunde som muligt.

Fysiske ukrudtsbekæmpelse

Submersed og flydende ukrudt vil uundgåeligt blive en kraft, man kan regne med i din dam. V-stil kuttere arbejde stor til at klippe ukrudt og modvirke genvækst, mens raking de resterende rester vil være gavnlige i det lange løb. Store mængder af rådnende vegetation forbruge høje niveauer af ilt og midlertidigt kan føre til dårlig vandkvalitet eller værre, såsom en fisk at dræbe.

Biologiske ukrudtsbekæmpelse

Græs karper er den mest naturlige måde at administrere akvatiske ukrudt, især submersed sorter som hydrilla og eurasiske vand milfoil. Strømpe din Dam med triploid (steril) græs karper kan spare dig penge på herbicider i fremtiden. Kontakt en lokal sø administrationsselskabet på mængde pr. hektar, som strømpe varierer afhængigt af morfologi af din sø. Husk brug af græs karper ofte falder under strenge statslige ordninger, så tjek med din lokale fisk og Wildlife Kommissionen eller bevarelse kvarter før strømpe.

Dam farvestof

En anden metode til at kontrollere alger og submersed ukrudt er at nedsætte klarheden af vandsøjlen. Føje farve til dammen vil skygge ud alger og eksotiske submersed ukrudt. Blå eller sort er helt nontoxic at fiske. Husk på det er et farvestof, ikke en plet, og virker ved at blot frafiltrere sollys at hæmme fotosyntese ved akvatiske ukrudt.

Beluftning

Bunden-baserede beluftning er den bedste ledelsesværktøj en dam ejer har til sin rådighed. Et system består af en shore-monteret luftkompressor, pumper luft gennem en bottom-monteret porøse diffuser ligger på bunden af din dam. Som ilt niveauet stiger i hele dammen, følge andre fordele snart. Reduceret algeopblomstringer, øget biodiversitet, sundere og mere folkerige fiskerivarer samt øget muck reduktion resultatet fra installere beluftning i din dam.

Oprindelige Vegetation

Indfødte akvatiske vegetation langs kysten er kritisk for erosion control. Lokale flora vil udvikle sunde, velproportionerede samfund langs de vandløbsnære zone, mens deres rødder klamrer sig til jorden under, forhindrer vask i dammen. Kystlinjen planter vil absorbere indgående næringsstoffer fra din vandskel, beskytte din Dam fra overskydende eksterne næringsstof belastninger, som kan føre til algeforekomster og fisk dræber. Canna lillies og cattails er populære shoreline planter.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com