Sådan holder vandet fra at få stillestående i et Toilet Tank

March 9

Sådan holder vandet fra at få stillestående i et Toilet Tank

Stillestående vand er lidt opløst ilt i det og er en fremragende grobund for bakterier. Puljer af vand, såsom dem, der sidder på bagsiden af en sjældent blussende toilet tank, bliver stagnerende som ilt arbejder sig vej ud af vandet og erstattes ikke. Den eneste måde at forhindre vand i at blive stagnerende er at lufte den. Dette kan opnås gennem god vandcirkulation.

Instruktioner

•Don gummihandsker til at beskytte dine hænder fra forurening. Eksponering for stillestående vand er en sundhedsfare, og gummihandsker vil beskytte din hud mod absorbere enhver bakterier eller bakterier der lever i stillestående vand.

•Lift låget af toilet tank til at sikre, at der er ingen mug stede. Ifølge hjemmesiden allergi sygepleje er tilstedeværelsen af skimmelsvamp ofte et tegn på stillestående vand. Fjerne skimmel straks ved at hælde 2 kopper af blegemiddel i tanken at bevare sundheden for dem omkring toilettet. Lad blegemiddel for at sidde i mindst 15 minutter og derefter skylle.

•Flush på toilettet og vente på tank til at genopfylde med frisk vand. Vandstanden i toiletkummen vil falde, så stige til sit normale niveau før tanken er fyldt. Når tanken er genopfyldes, skylle toilettet igen. Gentagne rødmen vil slippe rør af stillestående vand.

•Flush på toilettet mindst en gang hver tre dage til at forhindre vand i at blive stagnerende.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com