Hvordan man kan låse en Wall Mount pistol Rack

March 10

Hvordan man kan låse en Wall Mount pistol Rack

Et træ væg-monteret pistol rack komme ikke typisk med en måde at låse kanonerne, så de ikke kan fjernes. Fordi pistol sikkerhed er så vigtigt, især med børn i huset, kan du foretage en rack låse til at forhindre misbrug af våben. Dette er ikke en vanskelig opgave og kan være afsluttet inden for en time eller mindre med de rette værktøjer.

Instruktioner

•Mark steder for boret huller til kabel lås reb. De skal være i på siden af rack hvor butt af kanonerne hvile. Brug en blyant til at markere hullet steder på træ indehaveren betød af pistol butt. Hullerne skal være om centreret i bunden af indehaveren. Du har brug for et hul på bunden indehaveren og en på den øverste indehaveren, hvis du vil bruge et langt kabellås. Hvis det ønskes, bruge en kortere kabellås og sikker hver pistol individuelt. Denne indstilling, gør et mærke for et hul på hver indehaver.

•Drill et hul gennem indehavere på varemærkerne. Bruge et borehoved store nok til at gøre et hul lidt større end det kabel, du har valgt. Hold rack holder fast med den ene hånd, mens du borer. Når bit er næsten gået gennem skoven, fjerne boret. Gå til anden siden af indehaveren af træ og bore gennem fra denne side er færdig. Dette vil give det en mere færdigt look og holde dig fra opsplitning yderkanten af træets overflade.

•Test det første hul ved at skubbe enden af kablet lås gennem for at se, hvis det glider i. Hvis ikke, brug lidt større eller hul så for at udvide den. Når du har den rigtige størrelse, bore ud resten af hullerne.

•Sæt kanoner på rack.

•Når kabel gennem det øverste hul og derefter udløseren på top gun. Bagefter, køre kablet gennem udløsere af de midterste kanoner og derefter bunden pistol. Sidste, skubbe kablet gennem bunden hul og tilbage op til kabellås, hvor du kan sikre enderne sammen. Hvis du bruger mindre, individuelle kabel låse, køre hver enkelt gennem indehaveren hul og udløse og derefter tilbage rundt til lås til at fastgøre den.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com