Hjem afhjælpe for Gas Pletfjerning

December 2

Når behandling af gas pletter på tøj, tæppet eller polstring, er det mest vigtige ting at huske at behandle pletten straks. Jo længere venter du før behandling af pletten, jo sværere bliver det at fjerne.

Fjernelse af Gas fra vaskbar beklædning

Hvis du vil fjerne gas fra tøj, først suge op så meget som muligt med en absorberende klud. Næste, drys med bagepulver eller majsstivelse. Lad stå 30 minutter og derefter børste. Behandling med vaskeri pletfjerner. Gnid med flydende vaskemiddel eller fjernelse af fedt opvask flydende. Endelig, vaske med stof-safe blegemiddel i de hotteste vand anbefales til stoffet. Lufttørre og kontrollere at sikre pletten er fjernet. Gentag fremgangsmåden, hvis nogen af pletten resterne. Være forsigtig. Luft tøj grundigt; Placer ikke tøjet i en tørretumbler, hvis du kan stadig lugte brændstof.

Fjernelse af Gas fra tæppe

Hvis du vil fjerne gas fra gulvtæppet, nyd så meget væske som muligt med en absorberende klud. Næste, drys med bagepulver eller majsstivelse. Lad stå 15 minutter, derefter vakuum. Brug en ren, hvid klud til at duppe pletten med en lille mængde af kemisk rensning opløsningsmiddel. Næste, duppes område med en anden klud, indtil rensning af opløsningsmiddel er absorberet. Hvis dette ikke kan fjerne pletten, prøve at blande en tbsp. fjernelse af fedt opvask flydende og én tbsp. hvid eddike til to kopper varmt vand. Svamp det på pletten og duppes indtil væsken absorberes. Opfølgning ved sponging område med rent vand. Duppes tør.

Fjernelse af Gas fra polstring

Hvis du vil fjerne gas fra polstring, nyd så meget væske som muligt med en absorberende klud. Næste, drys med bagepulver eller majsstivelse. Lad stå 15 minutter, derefter vakuum. Brug en ren, hvid klud, for at duppe pletten med en lille mængde af kemisk rensning opløsningsmiddel. Næste, duppes område med en anden klud, indtil rensning af opløsningsmiddel er absorberet. Gentag disse trin, indtil pletten er væk, så Følg ved sponging område med rent vand. Duppes tør.

Vigtigt malurt i bægeret

Gas er brandfarligt, så vær forsigtig. Hvis du ikke kan fjerne hele pletten og enhver lugt rester, kan det være sikrere at disponere over artiklen. Også, sikker bortskaffelse af alle klude bruges i oprydning ved at placere dem i en beholder den hjemmefra.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com