Hvordan til Bonsai Baby Jade

March 11

Hvordan til Bonsai Baby Jade

Bonsai er en kunstnerisk metode voksende træer, planter og buske i dekorative former i små potter. De planter, som anvendes til bonsai er ikke altid mindre planter, men dyrkes ved hjælp af denne metode til at oprette dværg versioner af større planter. Baby jade anlægget er et glimrende valg for kunsten af bonsai. Denne saftige er hårdføre med en robust stilk og danner runde, kødfulde blade. Det kan dyrkes udendørs eller indendørs; den kan trives i flere og kan tilpasses til mange former og stilarter. På grund af dens hårdførhed og fleksibilitet er baby jade ideel til novice eller ekspert bonsai entusiaster.

Instruktioner

•Vælg en baby jade plante til bonsai. Du kan finde små planter i planteskoler, drivhuse eller plante specialbutikker. Hvis du transplantere en baby jade for bonsai fra et større anlæg, Sørg for, at jorden er tør før overføre det fra sin orginal pot.

•Vælg en dekorativ pot til at plante dine jade i baby. En keramisk pot med huller i bunden er bedst for ordentlig kloakering. Haven forsyning eller detail butikker bære en bred vifte af plantning gryder. Vælg en passende størrelse, baseret på hvor stor eller lille du ønsker din baby jade bonsai skal.

•Purchase pottemuld til plantning din bonsai baby jade. Hvis du vil afslutte udseendet af planten med dekorative sten, ser for dem i haven forsyning butik, også.

•Sæt den potning jord i den dekorative pot og sætte den lille baby jade plante i jorden. Dække toppen af jorden med sten. Indtil din nyligt potteplanter baby jade plante begynder at rodfæste, placere den i et skyggefuldt område og vand det minimalt.

•Decide hvad form du ønsker din bonsai baby jade anlæg for at blive. Du kan begynde at forme dit anlæg, når det begynder at trives i sine nye omgivelser. Du kan gøre dette ved at placere ledninger langs stammen og stilke til at få dem til at vokse i den figur, du ønsker. Lille træ stakes kan også bruges til at holde stammen lige som du forme grene af kører tråd omkring dem, vride dem i den form, du foretrækker. Hvis du foretrækker en glat look til din bonsai baby jade, prøv ejerkrav dem og blot trimning stængler og blade til den ønskede bredde og højde.

•Kapacitet din baby jade bonsai som nødvendigt. Fordi det er en sukkulent, baby jade gemmer vand i blade og trunk, overdreven vanding er unødvendig og kan skade planten. En tommelfingerregel at følge er til vand baby jade bonsai når jorden begynder at føles tør. Afhængigt af hvor meget sollys, det bliver, én til tre gange om ugen vil være tilstrækkeligt.

•Trim din baby jade bonsai da det begynder at vokse. Baseret på dine præferencer i form og størrelse, brug saks eller neglesaks at skære vokse stængler og blade på de. Du vil kunne vurdere den passende trimning mønster som du visualisere, hvordan du ønsker din baby jade bonsai skal udformes. Trim dit anlæg efter behov, alt efter hvor bred og høj du ønsker det skal være. Når du opnår den ønskede bonsai udseende, fortsætte med regelmæssig afpuds at bevare udseendet.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com