Saltsyre erstatninger

March 11

Saltsyre er en ætsende syre, der er fremstillet ved at absorbere hydrogen chlorid i vand. Saltsyre er ofte bruges til at rense mursten og metal og for swimming pool vedligeholdelse. Kemikaliet er så stærk, det er kendt at etch sten og beton, og det kan fjerne lak og ødelægge mange materialer, herunder plast og tekstiler. Hvis du ikke kan finde saltsyre, kan du bruge en erstatning.

Fosforsyre

Fosforsyre er også almindeligvis omtales som E338 og Lynn syre. Phosphorsyre acid renere kan fortyndes med vand, eller det kan være brugt fuld styrke for tunge rengøring og rust fjernelse. Typisk mere mild end saltsyre, phosphorsyre kan bruges både inde og udenfor på mange forskellige overflader som beton, skifer, tumlede og slebet marmor, granit, mursten og murværk arbejde, stenbrud flise og keramiske fliser samt mørtel og injektionsmørtel overflader. Phosphorsyre acid renere er hurtigt virkende, og det findes ofte som en ingrediens i mange typer af rengøringsmidler som dem designet til at fjerne hårdt vand pletter, calcium oprustning og rust pletter.

Natrium Bisulfate

Saltsyre er ofte brugt i swimming pool vedligeholdelse at justere alkalinitet af vandet og forhindre udsving i pH balance. Når pH balance i den bassinvandet er forstyrret, svømmere kan opleve en ubehagelig hududslæt og pool udstyr kan forværres hurtigere. Alkalinitet og pH af vandet kan sænkes ved at tilføje saltsyre, men natrium bisulfate er også en acceptabel erstatning. Natrium bisulfate foretrækkes for pool vedligeholdelse i mange tilfælde, fordi det er en tør syre, der er mildere end flydende saltsyre, og det ikke forårsager de samme spidser i pool alkalinitet og pH niveauer at saltsyre kan forårsage.

Trinatriumphosphat

Trinatriumphosphat kommer i en granulat eller krystallinsk fast, der er vandopløseligt og gør en langt sikrere alternativ til saltsyre. Anses en all-purpose renere af mange maleri fagfolk, trinatriumphosphat kan bruges til at rense mange indvendige og udvendige overflader for at fjerne snavs, fedt og snavs samt soapscum, skimmel og lag af gamle maling og lak. Efter rengøring, overfladen vil være ren og ætset tillade bedre vedhæftning til et nyt lag af maling eller lak. Den kemiske blanding kan fortyndes med vand til at ændre styrke niveau, men du bør undgå direkte kontakt med din hud og øjne.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com