Sådan Fremhæv fortovet overgange

March 11

Ujævne fortove at overgangen fra ét niveau til et andet kan præsentere en tur fare, især for små børn og seniorer. Om overgangen skyldes skader eller er den normale tilstand for fortovet, kan det udgør den samme fare. Forlader en farlig fortovet overgang umarkerede kan føre til en dyr retssag. Du kan fremhæve et fortov overgangen ved at følge en trinvis fremgangsmåde, der kræver lidt regning og indsats og vil øge sikkerheden for dem, der bruger den.

Instruktioner

•Klart væk snavs og snavs fra overgangen område ved hjælp af en kost. Fjern fast på snavs, såsom tyggegummi, ved hjælp af en spartel.

•Sæt maler tape langs toppen af overgang omkring 2 inches fra kanten og parallelt med den. Placere båndet langs bagkant af den nederste del af fortovet nederst på trinnet dannet af overgangen.

•Paint en stribe langs toppen af overgangen mellem båndet og kanten af fortovet. Bruge parkeringsplads stripping maling til at markere overgangen. Male den lodrette del af overgangen. Gøre det muligt malingen til at tørre i flere timer før at fjerne tapen og fortsat normal brug.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com