Sådan Paint røget vægge

March 11

Hvis dine vægge er røg beskadiget af brand eller lugten af overgemt tobak fra år af cigaretrøg, kan du male dem for at lindre lugt og misfarvning.For den nye maling job at være effektiv, skal du korrekt prep dine vægge. Hvis du blot sætter på en ny frakke af maling, misfarvning vil sandsynligvis bløder igennem og misfarve den nye maling.

Instruktioner

Sådan Paint røget vægge

•Wash vægge. Bruge trinatrium Fosfat renere, hvis dine vægge blev beskadiget af røg fra en brand. Trinatrium Fosfat renere er tilgængelig på hardware og hjem forbedring butikker. Det leveres i pulverform og er vandopløselige. Bruge en krat pad eller svamp med det renere.Hvis du foretrækker nonchemical rengøringsmidler, skal du bruge en formel, der indeholder eddike. To dele vand til en del eddike er en naturlig løsning på fedt-skæring. Brug en blød krat pensel med denne formel for maksimal effektivitet.Bære latex eller gummi handsker, når rengøring din vægge.Uanset hvilken type af renere du bruger, Sørg for at skylle med en ren klud eller svamp efter vask. Lad væggene tørre grundigt efter skylning.

•Prime vægge. Brug en kvalitet primer som Kilz for at anvende et lag primer på væggene. Primere, maling og maling leverancer er tilgængelig på hardware, hjem forbedring og maling levering butikker.Anvende dette første lag i et tyndt lag. Lad tørre.

•Applicer et andet lag primer til væggene. Kontroller, om der nogen steder hvor misfarvning er blødning gennem og anvende primer til disse områder.

•Applicer en høj kvalitet lag maling til dine vægge efter primeren er helt tør. Bruge halvblank maling, som dette ikke vil streak eller bløder bør du nødt til at tørre eventuelle stoffer, som spaghetti sovs, off dine vægge.

•Applicer en anden frakke af maling efter første pelsen er helt tør.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com