Hvordan du udskifter et køkken Sprayer

March 11

Hvordan du udskifter et køkken Sprayer

Køkkenvask sprøjter er handy enheder til skylning retter, rengøring vasken, påfyldning Potter og spande og meget mere, men når denne lille enhed starter stikning eller ikke virker korrekt, kan det hurtigt blive et stort besvær. Endnu er der ingen grund til at bekymre sig; erstatte en køkkenvask sprayer er en opgave de fleste boligejere kan med held udføre på ingen tid. Køb en sprøjte kit, der er kompatibel med din vask. Kits omfatter typisk slangen, sprøjte dyse enhed og en universal kobling for at vedhæfte slange til vandhanen. Sprøjter findes en række forskellige farver og finish, og koste så lidt som $6.

Instruktioner

•Drej vandforsyningen ved hjælp af vand lukkeventilerne placeret under vasken. Ventilerne er som regel placeret i nærheden af væggen hvor vand linjer kommer i. Hvis der ingen ventiler er synlige, kan du nødt til at slukke de vigtigste vandforsyning til hjemmet. Når vandet er slukket, Tænd på vask vandhane for et minut eller deromkring at klare overskydende vand fra linjerne.

•Locate hvor sprøjten slangen tilsluttes vandhanen på undersiden af vasken. Fjern sprøjten slangen ved hjælp af en skruenøgle eller tænger. Vær opmærksom på at der kan være nogle resterende vand tilbage i den linje, der skal tømmes i en spand.

•Locate montage møtrik nedenunder hvor sprøjte dyse sidder. Skru denne møtrikken med en skruenøgle (eller bassin skruenøgle). Fjern møtrikken fra linjen, derefter trække slange, slange guide (hvis udstyret) og sprøjten hovedet ud gennem toppen af vasken. Installere den nye sprøjte kit som anvist af fabrikanten, så Tænd for vandet igen og kontrollere for lækager.

Tips & advarsler

  • Tjek den gamle sprøjte for træsko inden batteriet isættes igen.
  • Rens vasken kabinettet har plads til at arbejde.
  • Sørg for vandet er slukket før begyndelsen.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com