Hvordan man kan organisere badeværelsesskabe

March 13

At rodet badeværelse med håndklæder trukket på snor om, shampoo, utæt i karret og sæbe opløsning på disken! Det er ikke hvordan resten af huset ser ud, men for nogle grund, badeværelset er en rod. Der er enkle måder at indrette badeværelset. Følg disse råd og vil det være langt lettere end du nogensinde drømt.

Instruktioner

Hvordan man kan organisere badeværelsesskabe

•Spar plads, noget alvorligt mangler i de fleste badeværelser. Smide produkter, der ikke er nødvendige. Kombinere halvtomme flasker af produkter til én. Tyndslidte håndklæder og vaske tøj skal også gå. Slippe af med alle de rod, der jagende du og dit badeværelse.

•Sæt anvendte sjældent elementer på højeste hylder eller flytte til et andet opbevaringsområde i dit hjem. Holde de ting, du bruger mest på de nederste hylder til lettere brug. Medicin, rengøringsmidler og andre elementer, der kan være farlige for børn og kæledyr bør sættes uden for rækkevidde. Helst, bør de være i et aflåst skab utilgængeligt for små poter, menneskelige og ikke-menneskelige.

•Gruppere sammen elementer, der ligner eller anvendes sammen, såsom shampoo og balsam, tandpasta og mundskyl, og pincet og Fingernegl neglesaks, samt alle andre personlig pleje poster. Brug små opbevaringsbeholdere til at holde disse varer sammen. Gemme disse beholdere, på hylder eller skuffer. Brug små beholdere og kurve til at holde "Diverse" elementerne sammen og ikke løst spredt på hylder og skuffer.

•Towels og vask klude bør foldet og placeret på en ordentlig måde på hylderne. Arranger dem efter størrelse, farve eller funktion, der nogensinde måde fungerer bedst for dit hjem. Hvis du har et matchende sæt, holde dem sammen. Gemme dagligdags håndklæder i ét område og gæst håndklæder i en anden. Det er, hvis bedst, hvis de gæst håndklæder kan gemmes i gæsteværelset. Dette vil spare dig endnu mere plads.

•Overførsel indholdet af større flasker til små rejse mellemstore beholdere, hvis du er kort på plads. Gemme de store flasker på et andet område af huset, hvis det er muligt. De rejse mellemstore flasker kan opbevares på hylder i brusebad eller i skuffer, hvor de er skjult af syne.

•Label alt. Hylder, containere, kurve og flasker skal være mærket, således at alle kan se, hvad elementer er på en bestemt placering. Hvis du bemærker, tingene er ikke, hvor de skal, handle hurtigt for at få dem tilbage, hvor de hører hjemme.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com