Sådan bruges en pejs for første gang

March 18

Brug pejs for første gang ikke behøver at være svært især med lidt forberedelse og nogle logiske skridt, vil du være godt på vej til at nyde en toasty ild i din skorsten. Sikkerhedsforanstaltninger og spørgsmål skal være opfyldt på forhånd for at sikre sikker drift af din pejs. Kindling du bruger skal være helt tørt og brændbart som tørre kviste og pinde til at sikre en glødende varme brand.

Instruktioner

•Kontrollér skorstenen for animalske reder og fuglens reder. Ofte dyr og fugle bliver i reden i ubrugte skorstene og disse reder skal fjernes før du starter en brand i skorstenen. Når reder findes vil røg sikkerhedskopiere ind i hjemmet, har ingen anden måde at lufte.

•Kontroller skorstenen er fejet og er fri for creosot og sod oprustning før du starter en brand i skorstenen. En skorsten brand kan brænde ned et hjem eller i det mindste knæk skorsten mursten på grund af den resulterende brand ekstreme temperaturer.

•Installer en røgalarm og en Kulilte-detektor, før du bruger din pejs. Åbne ildsteder har brug for mere ilt til forbrænding og med nye boliger skærpet konstruktion, den nødvendige ilt kan ikke være tilgængelige. Sikre, at der er nok ilt i dit hjem ved at åbne et nærliggende vindue for tilstrækkelig ventilation.

Forpakket en sikkerhed raster at placere foran dit brand at bruge som en gnist afleder og undgå røde gløder fra forvilde sig ind på gulvtæppet eller rammer brændbart møbler, der kan ske at være nærliggende. Installere en ildslukker i samme rum som pejs til brug i nødsituationer.

•Forbered lys din første brand. Skrue op ca seks dobbelt ark af avisen løst og placere dem på risten. Risten er hævet jern spaltegulve objektet findes i din skorsten. Risten er rejst for at give maksimal ilt under de brændbare stoffer, som du bruger til at starte dit brand. Placer flere håndfulde af pinde, der handler om bredden af din finger på toppen af avisen skruet op.

•Åbn spjæld i din pejs. Dette er en jern "flap" beliggende lige inden din skorsten, det har at være åbnet før du lys branden. Spjældet vil sædvanligvis trække ned for at åbne og push up for at lukke. Fortsæt til lys din første brand i din pejs som belysning avisen. Du vil bemærke, at de tørre pinde antændes nemt. Når sticks er glødende røde, tilføje et par større pinde for at holde ilden gå. Holde tilføje større pinde, indtil du har en seng af kul. Placer en lille log let på sengen af kullene så du ikke ved et uheld slukkede ilden.

•Sæt brand skærm foran ilden til at forhindre en brandfare. Sikre, at små børn og kæledyr væk fra åben ild til at forhindre utilsigtet forbrændinger. Sikre, at ilden er deltog på alle tidspunkter og slukkede ilden, hvis du forlader hjemmet.

Tips & advarsler

  • Tørretumbler lint forladninger lave gode brand-startere. Altid bruge tørt pindebrænde til at starte en brand med succes.
  • Aldrig butik brændbare stoffer såsom logs, brand-startere, sticks eller papir nær pejsen. Brug aldrig benzin til at starte en brand.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com