Hvordan at slippe af myg Bugs i dit hus

March 19

Hvordan at slippe af myg Bugs i dit hus

Selv om myg er harmløse, kan de være meget irriterende. Derudover de kan udfylde dit hus i en fart---en myg kan lægge 200 til 300 æg i blot et par måneder. Folk forveksler ofte myg og bananfluer, men de er ikke de samme insekt. Det er ofte svært at skelne mellem to, men heldigvis, du muligvis fjerne både skadedyr med de samme retsmidler. Med lidt rengøring og en smule opfindsomhed, kan du fjerne de flyvende ubehageligheder i dit hjem ved hjælp af hjemmelavede all-naturlige retsmidler.

Instruktioner

•Rengør din bordplader, frysere og andre områder i hvilken mad eller økologisk sagen kan være til stede. Myg er tiltrukket af mad, fedt og lignende materialer. Holde huset rent vil bidrage til at reducere antallet af myg, der ønsker at komme ind og spise hvad du tilbyder.

•Dampen dine potteplanter, men ved ikke mætte dem. Myg er tiltrukket over fugtet planter og vil lægge æg i deres jord. Brug gryder, der giver mulighed for overskydende vand kan løbe til at forhindre dine planter i at blive for våd. Derudover erstatter den øverste lag af snavs med steriliseret jord og placere sphagnum på toppen, som kan bidrage til at afskrække myg.

•Sæt alle dine fødevarer i lufttætte beholdere. Holde dine frugter og grøntsager i køleskabet eller i en bin at myg ikke kan trænge igennem. Myg er specielt tiltrukket af den stærke lugt af frugt, så hold din frugt i et område, at myg ikke kan få adgang til.

•Tøm og rengør din papirkurv kan regelmæssigt. Myg er tiltrukket af duften af rådnende fødevarer.

•Sæt et stykke banan i en lille skål. Hæld nok eddike i skålen, indtil den når toppen. Placer plast wrap stramt over fadet og stikke små huller i wrap, der giver mulighed for myg at komme ind, men ikke exit. Myg er tiltrukket af eddike og frugt; Derfor vil du sandsynligvis finde et par myg druknede i eddike eller fest på banan. Kassér myg i en udendørs beholder.

•Sæt et stykke rå kartoffel i dit anlæg pot at holde myg æg fra udklækningen. Fjerne kartoflen i to dage, sammen med eventuelle larver, der er på den. Fortsæt denne proces indtil du holder op med at finde Myggen larver på kartoflen.

•Sæt klæbrige fælder omkring dit hjem. Disse fælder, tilgængelig på de fleste hardware og hjem forbedring butikker, fælde myg og forhindre dem fra at flyve væk. Kassér fælder udenfor når de er fulde.

•Hold vasken ren og regelmæssigt sanitize afløbet. Myg er tiltrukket af mad sag og fedt og vil ofte hænge rundt om vasken afløb. Hæld vegetabilsk olie inde i afløbet, så at myg vil blive belagt, når de kommer ind. Den olie, der frakker til myg vil forhindre dem fra at være i stand til at yngle.

Tips & advarsler

  • Tjek dit vindue og dør skærme for huller. Myg vil ofte indgå i dit hjem gennem åbninger i skærmene. Erstatte en, der har huller eller mangler at forhindre dem i at komme ind.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com