Sådan installeres en lysdæmper på en lyskontakt

March 20

Sådan installeres en lysdæmper på en lyskontakt

For ekstra lys atmosfære i et værelse behøver du ikke nødvendigvis at erstatte din ovenlyset. Du kan bare erstatte din standard tænd/sluk lyskontakt med en lysdæmper, der tillader dig at sænke lys ved blot at dreje på en disk. Lysdæmper switches uddele magt gradvist i stedet for at dreje det helt på eller off alle på én gang. De er lavet til at tilslutte til standard lyskontakt kasser og behøver ikke nogen særlige ledninger.

Instruktioner

•Klippe slukke strømmen på sikringsboksen.

•Tag plade omkring den gamle lyskontakt ved at tage ud de skruer, der holder det der. På de udsatte lyskontakt, fjerne de øverste og nederste skruer, der anbringer det til det elektriske felt og trække det udenfor muren. Fjern hvidt og sorte (eller rød) ledninger fra det gamle switch ved at skrue skruerne, der holder dem på plads. I nogle enheder skal du bruge punktet i skruetrækkeren til en pressemeddelse næste ledninger for at få dem ud af enheden.

•Ledning nye dimmer lyskontakten ved at tage ledningerne fra det elektriske felt og bøje dem omkring de passende skruer på lysdæmper, som vil være markeret "hvide" og "sorte '' (eller"hot ''). Nogle enheder oprette forbindelse ved at skubbe enderne af ledningerne i huller ved siden af skruerne.

•Sno elektriker tape rundt på bagsiden af den enhed, der dækker ethvert område, hvor der er eksponeret wire.

•Hvis der er en nøgne kobber grundstødning ledningen kommer fra væggen, vride det omkring den grønne grundstødning skrue på enhedens lysdæmper switch. Grundstødningen ledningen vil ikke have nogen isolering på det, og behøver ikke at være pakket med elektrikers tape.

•Tuck ledningerne tilbage inde i boksen elektriske modregnes det lysdæmper switch enheden, og fastgør med de medfølgende skruer på toppen og bunden af enheden. Afslut ved at trykke og skrue i plade dække, at enheden kom med, eller med din egen plade dække. Tænd for strømmen tilbage.

Tips & advarsler

  • I ældre huse være de to ledninger fra væggen ikke farvekodede. I så fald, Vær opmærksom på hvilke af dem er knyttet til "hvidt" og "sorte" (eller "hot") skruer i gamle lys switch, og markere den "sorte" (eller "hot") ledning med et stykke tape, så du ved som er der, når du tillægger nye lysdæmper.
  • Aldrig arbejde på en elektrisk system uden skærekraft på sikringsboksen.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com