Hvordan man dyrker tomater i galvaniseret bøtter

March 20

Hvordan man dyrker tomater i galvaniseret bøtter

Container havearbejde, sker ved hjælp af Potter eller krukker, ofte, når rummet er knap – som i en lille gård eller på balkonen i en lejlighed. En galvaniseret karret større end 22 inches i diameter tillader en praecise tomatplante at vokse og sætte frugt af god størrelse. Bruge en potning jord blanding med gødning tilføjet til at lindre bekymringer at den unge plante får nok næringsstoffer.

Instruktioner

•Scrub galvaniseret karret grundigt at fjerne eventuelle rester fra tidligere anvendelse. Sterilisere den med et let anvendelse af blegemiddel og lad det tørre helt.

•Drill mindst fire tilstrækkelig godt fordelte huller i bunden af karret til at tillade overskydende vand kan løbe.

•Fyld karret til inden for 1 tommer fra toppen med pottemuld. Ryst karret fra side til side for at tilskynde til jorden for at bosætte sig og fjerne enhver luftlommer.

•Sæt container i et område med direkte sollys. Mens dette er nødvendigt for tomater til at vokse, kan det også kan overophede metal karret og tørre ud i jorden. Kontrollere vandet to gange dagligt, morgen og aften, om jorden er tør ned på 4-tommer. Hvis det er vand planten. Du kan også bruge en jord fugt sensor.

•Undgå at sætte beholderen direkte på beton, der holder på varmen, en balje i kontakt med beton kan blive for varmt for anlægget. Holde temperaturen nede ved at give den container friske, cirkulerende luft på alle sider og bunden. Indstilling af containeren på to små blokke af træ vil undgå varme fra betonen og mulighed for luftcirkulation under karret.

•Vælg tomatplanter fra sorter, der klarer sig godt i containere. North Carolina State University anbefale Tiny Tim, lille yngel, Sweet 100 gårdhave, Burpee's Pixie, Toy Boy, tidlig pige og bedre dreng VFN. Roma tomater også vokse med succes i containere. En 22-tommer badekar har plads til to planter.

•Plant tomater i overensstemmelse med den normale sæsonen Hvis karret holdes udendørs. Hvis du starter tomater fra frø, plante et dusin eller flere frø for at sikre, at nogle vil spire. Når de er 2 inches høj fjerne alle undtagen de to stærkeste planter.

•Hold et vågent øje på jord fugt. Containere mister vand meget hurtigere end jorden jorden og planten kan lide hurtigt. Tilføje et lag af sten over jorden reducerer fugttab og holder grave dyr, såsom egern og jordegern, væk.

•Tilføj yderligere gødning efter otte til 10 uger afhængig af pottemuld. Et løft af flydende gødning eller fisk emulsion er påkrævet. Følg altid anvisningerne for den jord, du har i karret. Det er meget nemt at overfertilize- og skader-en container plante.

Tips & advarsler

  • Container tomater også vokse i lavsæsonen hvis du holde hjemmet varm nok og give tilstrækkelig lys gennem et vindue eller fra en kunstig kilde.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com