Sådan installeres et badeværelse vask, hvis endestykket ikke Line Up

March 24

Når du installerer et nyt badeværelse sink, du normalt installere en nye tailpiece sammen med vasken, derefter tilsluttes andre rør, især p-trap, der er allerede på plads under vasken. Det meste af tiden, linje tailpiece og p-fælde op, så du kan blot tilslutte og spænd de to rør. Hvis rørene simpelthen ikke line op straight, drage fordel af p-fældes evne til at dreje fra side til side.

Instruktioner

•Løsn slip møtrikken på den modsatte ende af p-trap, tilslutning p-fælden til vandrette nedløbsrøret fører til væg under vasken. Drej mod uret for at løsne det nok hvor du kan flytte p-fælden uden at fjerne det møtrik. Brug din hånd, hvis røret er PVC, eller bruge en rørtang, hvis rørene er messing.

•Ledning p-fælde til bunden af vasken tailpiece. Skubbe p-fælden, så bunden af tailpiece glider ind i p-fælden.

•Stram slip møtrik til at forsegle forbindelsen mellem tailpiece og p-fælde, ved hjælp af enten din hånd eller en rørtang. Spænd slip møtrikken på anden enden af p-trap, tilslutning til de vandrette afløbsrør.

•Drej på varmt og koldt vand linjer under vasken, vride hver mod uret. Drej på vasken vandhanen er varmt og koldt vand, og check for utætheder som vandet passerer gennem drænrør. Spænd slip møtrikkerne på hver ende af tailpiece, hvis nødvendigt.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com