Hvordan man opbygger et stærkt skur gulvet

March 25

En god skuret vil beskytte havetraktorer, fræsere og andre udstyr og forsyninger fra vejret. Det kan også holde poser af gødning, muld og andre genstande ud af den måde, men stadig tilgængelig. Størrelsen af et skur, dens type af byggeri og dens gulvbelægning vil variere. Nogle skure er bygget på betonfliser, som fordobler som fundamentet og gulv, men de er dyrere og sværere at bygge. En stærk træ-indrammede skur gulvet er mindre dyrt og nemmere at bygge.

Instruktioner

•Klart webstedet skur rake det glat og rimeligt niveau og sæt betonblokke til et fundament. Indstille blokke oven på jorden eller i jorden som nødvendigt at udjævne dem. Sætte en blok på hvert hjørne, en i midten af hver væg og en midt i skuret. Space dem for størrelsen af den stald, 8-af-10-fødder, for eksempel. Sæt dem med åbne kanterne. Mål fra hjørne til hjørne med et målebånd og justere blokke, indtil disse tal er det samme at forene dem.

•Build en ramme til et skur gulvet med 2 x 4 tommer indramning tømmer. Brug for- og bagside bands den fulde bredde af skuret--8 fod, for eksempel-- men klippe side bands med en rundsav til at give plads for enderne; 9 fod 9 inches for 10-fods længde, f.eks. Nail ende bands til side bands med 16d indramning negle og en hammer. Bruge en indramning firkantet for at gøre hjørner firkantede og dobbelttjekke med diagonal målinger.

•Indstil ramme på blokke og bruge det til fuldt square fundamentet. Rammen på de udvendige kanter af blokke og niveau det med et langt bord med et niveau på det. Justere base under blokke for at få rammen niveau i alle retninger. Sørg for rammen er solidt på blokke og ikke wobble.

•Klippe 2 x 4 strøer passer mellem de to side bands, giver mulighed for bredden af bands; Det ville være 7 fod 9 inches for en 8-fods skur, f.eks. Bruge metal tværbjælke bøjler til at sikre dem. Nail bøjler til side bands, angive strøer i dem og søm dem på plads. Sætte de første strøer på hver ende 23 1/4 inches i fra enden og plads de andre med Centre 24 inches fra hinanden.

•Dæk gulvet med 3/4-tommer krydsfiner, helst med tunge og not forbindelser mellem paneler. Lægge krydsfiner med kornet løber tværs over strøer. Installere så mange fulde paneler som muligt og skær andre paneler til at passe med en rundsav. Offset delvis paneler så sømmene på panelerne ikke justeres. Fastgør paneler med 8d galvaniseret søm eller 1 1/2-inch galvaniserede skruer, drevet med en skrue pistol.

Tips & advarsler

  • Lægge vinyl fliser eller en lignende belægning på gulvet for at gøre det lettere at rengøre.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com