Liste over engen blomster

March 25

Liste over engen blomster

En tiltalende, lav vedligeholdelse måde at tilføje farve til et landskab er ved hjælp af indfødte blomster. Engen blomsterne kommer i en række levende farver og interessante former som både årlige og flerårige planter. Disse blomster er alsidig og velegnet til at dække store områder af nøgne jord, fordi de kan anvendes i landskabet som enlige blomster eller blandet med pyntegræsser.

Lilla kegle blomst

Rød solhat (Echinacea purpurea), er en flerårig blomst almindeligt forekommende på åbne enge og sletter. Kendt for deres skærm af purpurrøde kronblade, der ligner dem af en daisy blomst, er disse planter delvis til solrige landestandarder. De har grønne blade, men de kan dyrkes har orange, grønne, hvide og lyserøde blomster. Den rød solhat trives i havejord med tilstrækkelig sollys. Planterne er hårdføre; de trives i tør jord og varme og vokse ganske høj. I sommermånederne, vil du nyde disse smukke blomstrer.

Shasta Daisy

Shasta Tusindfryd (Chrysanthemum maksimum) er stauder, der trives i enge. Shasta Daisy vokser hvide kronblade med en bleg gul center og grønne blade. Disse muntre blomster tendens til at vokse i klumper og grupper i direkte sollys. Frugtbar jord er afgørende for denne daisy at vokse til en højde af tre fødder. Ifølge Texas A & M University's AgriLife udvidelse, Shasta Daisy blomstrer i juni og juli måneder.

Citron mynte

Citron mynte (Monarda citriodora), også kaldet lilla hest mynte, er en årlig blomst almindeligt forekommende i åbne enge. Blomster vises som trappetrin hvirvler, der kommer i en række forskellige lilla nuancer med firkantet grønne stængler. Trives i fuld og direkte sollys, er citron mynte stand til at tolerere mange jordtyper af, herunder tør jord. Når knust, bladene fra citron mynte blomst frigiver en citron-duftende aroma. Disse blomster vil vokse op til tre fødder under højsæsonen maj til August, siger AgriLife forlængelse.

California Poppy

Den ikoniske state blomst af Golden State, California Poppy (Eschscholzia californica) er en årlig meadow blomster fundet på Marker og enge. Kop-formet orange blomstrer og blå-grønne blade gør en karakteristisk oprindelige plante. California Poppy har tendens til at vokse i klumper og grupper. I begyndelsen af April, hele vejen gennem de varme sommermåneder, vil du finde disse karakteristiske blomstrer vokser op og ned ad vestkysten.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com