Hvad skærer igennem kage på fedt på brændeovne?

March 26

Hvad skærer igennem kage på fedt på brændeovne?

Fedt pletter og splatters fra madlavning er vanskelige at fjerne, især når de er kage-on til din brændeovn top. Derudover skaber madlavning ofte et fedtet lag af film, der dækker alt i dit køkken. Mens mange rengøringsmidler er designet til at fjerne fedt ved hjælp af skrappe kemikalier, er et par simple husstand ingredienser alle, der er nødvendige for at fjerne fedt fra dit komfur.

Opvaskesæbe

Opvaskesæbe er designet til at fjerne fedt fra beskidte gryder og pander og er en udmærket sæbe til dit komfur. Bland varmt vand og et par dråber opvaskemiddel i en sprayflaske og anvende det på din komfur. Lad blandingen sidde i flere minutter, derefter krat væk fedt med en pensel eller plast gulvvasker, der ikke vil ridse din kogeplade. Når fedt løsnes, anbefaler fjerne det med en våd klud eller svamp, indtil alle oprustning og sæbe er væk, hjemmesiden The Kitchn.

Citron

Brug citron til at fjerne kage på fedt fra din komfur, antyder hjemmeside Mrs Clean. Oprette en citron renere ved at blande 1/2 kop citron saft (frisk hvis det er muligt) med 1/2 kop salt. Påfør blandingen til dit komfur og overlade det i flere minutter--længere til vanskelige pletter. Bruge en scrubber eller krat pensel for at fjerne fedt og derefter tørre det af med en fugtig klud.

Damp

Bruge damp til at løsne den fedtet film på dit komfur. Fyld en gryde med vand og bring det i kog. Mens vandet varme, anvende citronsaft eller et par dråber opvaskemiddel på fedtet områder af dit komfur. Lad vandet koge afdækket i flere minutter, indtil din komfur er dækket med damp og fedt er løsnet. Brug en spatel eller krat pensel for at fjerne den fedtede oprustning og derefter tørres det af med en svamp.

Eddike og sukker

Fjerne bagt på fedt fra din komfur med eddike og sukker, anbefaler "Reader's Digest." Varme ovnen ved lav temperatur, således at din komfur varmer op; indstille din ovn temperaturen til 250 grader Fahrenheit i et par minutter vil være tilstrækkeligt. Mens ovnen varmer, mix 1 kop æble cider eddike med 2 tbsp. sukker i en lille skål. Brug en ske forsigtigt anvende en lille mængde af blandingen på dit komfur, pasning til undgå brændere af ovnen. Sluk ovnen og lad den renere sidde i en time. Bruge en scrub pensel og våd klud til at fjerne sæbe og fedtet oprustning.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com