Hvad er elektrisk sikkerhed switchbokse bruges til?

April 7

Du er midt i et tv-program, når en person tænder på vaskemaskinen og pludselig alt går sort. Hvis dette virker bekendt, har så du allerede set virkningerne af den elektriske sikkerhed skifte boks.

Boksen som en beskytter

Når apparater trække for meget strøm ned den samme linje, wire får virkelig hot, virkelig hurtigt og kunne starte en brand. Pengeskab lukker magt til nogle eller alle af dit hjem for at holde dig fra at skade. Men det er de ting i boksen, og ikke bare boksen, der kan hjælpe dig.

Breakers

I de fleste hjem leveres power i mange linjer, hver linje, der leverer strøm til en bestemt plads, eller en select gruppering af apparater. Breakers er enkle elektriske afbrydere, der forårsager en afbrydelse i magt til et bestemt kredsløb, når alt for meget strøm løber gennem denne linje. Da de parametre, kan de blive nulstillet.

Sikringer

Sikringer er meget ligesom breakers, idet de normalt beskytter en bestemt linje. Sikringer er dog beregnet som det svage led i den elektriske kæde. I stedet for wire overophedning og forårsager en brand, vil den lille ledning inde sikringen smelter i et sikkert miljø. Sikringer kræve erstatning efter de beskytter dig.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com