Hvordan man Wire en 20-Amp Breaker

April 10

Hvordan man Wire en 20-Amp Breaker

Breakers er en sikkerhedsanordning. Bolig breakers fås med flere forskellige nuværende kapacitet og komme bedømt på 120 volt og 240 volt. 240-volt breakers er faktisk to 120-volt afbrydere tilsluttet i tandem med en enkelt styrearm. Hvis en kortslutning udvikler sig i din ledninger eller apparat breaker vil aktivere og slukke kredsløbet. Når ledninger eller apparatet er repareret, breaker kan aktiveres igen ved at slå afbryder og derefter tilbage på.

Instruktioner

•Åbn dækslet på din vigtigste elektriske panel og slukke den vigtigste breaker. Hold den indvendige panel med den ene hånd, mens du fjerne skruerne holder panelet på plads. Fjern forsigtigt dækslet panel med begge hænder.

•Locate en ubrugt placering i panelet. Hvis det er en 240-volt breaker, vil du har brug for et rum med to tilstødende åbninger. Find nyforberedt på den indvendige dæksel hvor breaker vil blive installeret og fjerne blanke, så forsiden ikke vil blokere breaker.

•Drej på voltmeter og sæt det på et minimum af 240-volt a/c. Touch, en af de vedlagte sonder til en af de eksisterende breaker er terminal. Røre andre sonden til jorden buss. Hvis der ikke er nogen nuværende spænding, kan du sikkert installere breaker.

•Hook afbryder på linjen center i panelet mens du holder breaker på en 45-graders vinkel. Lavere breaker til panelet, indtil det klikker på plads.

•Strip slutningen af den ubrugt sort eller rød wire(s) 1/2-inch fra end(s) og indsætte wire(s) i breaker's terminal(s). Spænd screw(s) for at sikre wire(s). 120-volt breaker vil have én ledning tilsluttes og 240-volt breaker vil have to ledninger.

•Strip slutningen af hvid (neutrale) og grønne (jorden) ledninger som ovenfor og knytte dem til de fælles buss-bar. Det er en metal bar med flere hvid og grøn ledninger tilsluttet til den. Hvis afbryder er placeret i et hoved-panel, de neutrale og jord ledninger vil oprette forbindelse til den samme buss-bar. Hvis du arbejder i en sub-panel, vil de to buss-barer være adskilt.

•Udskift den indvendige dæksel og slå den vigtigste breaker. Tænd den nye breaker og tilsluttes en stikkontakt, kontrolleret af afbryder en enhed. Bekræft, at enheden fungerer og breaker ikke aktiverer.

Tips & advarsler

  • Elektricitet kan forårsage alvorlig skade eller død. Hvis du ikke er komfortable arbejder med elektricitet har arbejdet udført af en kvalificeret elektriker.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com