Hvornår man skal plante Knock Out roser i Georgien

April 15

Hvornår man skal plante Knock Out roser i Georgien

Introduceret på markedet i 1999, er Knock Out roser lav vedligeholdelse busk roser avlet med en tolerance for varme temperaturer og en stærk modstand mod sygdom. Knock Out roser er hårdfør i USDA zoner 5 gennem 9b og er meget tolerante over for både varme og fugtighed i Georgien. De blomstrer gentagne gange i nuancer af pink, gul, Rosa og rød fra foråret, gennem sommeren og frem frosten i mange områder.

Optimal udplantning tid

Plantning sæson til Knock Out roser, samt alle andre druesorter af roser, i Georgien løber fra November til marts. Denne plantning tidsplanen tillader rødder at etablere og udvikle godt før de varmere temperaturer for sent forår og tidlig sommer drev top vækst med fare for overgår rodudvikling. Knock Out roser kan plantes i beholdere indtil slutningen af foråret på den yderste grænse.

Miljøkrav

Marker en landestandard plantning eller container med god daglig udsættelse for sol og frisk luft flow. Give Knock Out roser med mindst 6 timer af sollys hver dag; Hvis daglig halvskygge er uundgåelig, Sørg for roserne får morgensolen og eftermiddag skygge i stedet for anden vej rundt, som dew skal tørres ned af roserne tidligt i dag til at opretholde deres sundhed og forebygge sygdom. Plantning jorden skal være veldrænet, næringsstof rige og mildt syrlig med et pH mellem 5,5 og 6,5. Du vil jorden være letsmuldrende, så luft, vand og næringsstoffer rejser nemt gennem det. Mulching rundt i bunden af din banke Outs med strimlet bark vil hjælpe med at forhindre fugt fordampning og jord forstyrrelser.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com