Hvordan at reparere en vinduesramme med Hammer mærker

April 18

Hvordan at reparere en vinduesramme med Hammer mærker

I de rette hænder er hamre billig, multipurpose værktøjer til næsten ethvert job i dit hjem, herunder installation eller fastsættelse dit træ vinduesrammer. Men selv den mest dygtig gør-det-selv kan have en off day og slip, forårsager en uskøn hammer bule i rammen. I stedet for at kalde en professionel eller på vej til hjem forbedring butik for en udskiftning, reparation bule med billige produkter, der ikke kræver ekspertise inden for tømrerarbejde gælde.

Instruktioner

•Forbered overflade af sandspredning området med 220 sandkorn sandpapir for at fjerne enhver overflade ufuldkommenheder. Tør ned træ med en tack klud til at fjerne den slibning støv.

•Slip på et par af kemikalie-resistent gummihandsker, beskyttelsesbriller og en respirator. Bland vand-baseret træ fyldstof ifølge pakke retninger. Familien Handyman antyder, blande to-del epoxy fyldstof på en uønsket stykke pap eller træ skrot. Bruge en tonet fyldstof til at reparere farvet træ eller vælge et grundlæggende fyldstof til fix naturlige skove.

•Applicer træ fyldstof til hammer markerer med en spartel. Gælde spartel til at arbejde fyldstof dybt ind i hele det beskadigede område let tryk. Tør overskydende fyldstof med en fugtig klud.

•Tillad træ fyldstof til tørre i mindst 12 timer, eller indtil det føles svært at røre. Fjern den overskydende spartelmasse med 320-sandkorn sandpapir. Arbejde sandpapir over fyldstof i retning af den træ korn, indtil den overskydende produkt er helt fjernet og reparation er flugter med den omkringliggende skov.

•Aftør nede træ vinduesrammen med en fugtig klud eller tack klud til at fjerne den slibning støv. Tillad træet at tørre helt, før maling eller pletten, lak eller shellak.

Tips & advarsler

  • Åbn et vindue for at give tilstrækkelig ventilation, når du arbejder med vand-baserede fyldstof.
  • Reparere mindre skader ved at hælde to spiseskefulde vand over den hammer-beskadiget træ. Når vandet fordamper vil det forårsage træ til at svulme lidt, udfyldning af mindre bule.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com