Kan en 220V elektrisk vifte være forbundet med kun to ledninger?

April 18

Ledningsføring en elektrisk vifte kan være en nem opgave for nogle gør-det-selv, men ikke nødvendigvis for den frygtsomme hjem renovator. Intervaller bruge høj ampere og risikoen for brand er altid til stede hvis forkert ledninger eller breakers udnyttes under installationen.

Farvekodning

Ledningsføring en 220 volt elektrisk vifte kræver fire ledninger: en jorden wire, én fælles ledning og to varme ledninger. De to varme ledninger er normalt farvekodede rød og sort. Hvidt er den fælles tråd og den nøgne ledning er jorden.

Wire Gauge

Profilet af wiren henviser til dens tykkelse, med en lavere gauge equaling et tykkere wire. Jo tykkere wire, den mere aktuelle kan flyde igennem til apparatet. Mest elektriske intervaller er 50 amp apparater, men det er vigtigt at kontrollere først for at undgå brandfare og skulle købe kablet igen.

Breaker

En passende bedømt breaker er nødvendige for elektrisk vifte ledninger til at kontrollere de korrekte ampere. En breaker normeret til en strømstyrke for høj for programmet ville give ingen beskyttelse fra wire overophedning på grund af overdreven strøm, mens en breaker med ikke nok strømstyrke ville rejse konstant. Breaker bør være en dobbelt, enpolet afbryder til at sikre, at al magt er slukket, når du arbejder på området.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com