Hvordan til at plante East Texas Pines

April 19

Fyrretræer vokser naturligt i hele verden, men kan også være plantet for at tilføje en regal omdrejningspunkt til dit hjem landskab. En stor del af East Texas har et tempereret klima, der er velegnet til fyrretræer. Regionen er hjemsted for rige fyrreskove, hvor en håndfuld pine træarter findes, herunder shortleaf pine og skråstreg pine. Når plantning din egen unge fyrretræ, er det vigtigt at vælge den korrekte plantning site og kontrollere kvaliteten af jorden.

Instruktioner

•Test jord til sikre jordbunden er sunde nok til at støtte og nære oprettelsen af træet. Test kits er tilgængelige fra udvidelse kontorer eller havemøbler leverandører. Fyrretræer har brug for jord med en pH på 6.1 til 6.5.

•Dig op og vende jorden i en 7-fods radius fra hvor træet plantes. Jorden i East Texas er ofte højt og ler og behov ændrer. Mix i ca. 1/3 kompost til øget dræning potentialet i jorden. Hvis pH er for høj, tilføje svovl. Bruge 48 ounce per punkt, at pH skal sænkes. Hvis pH er for lav, tilføje hydratkalk. Bruge 14 ounce per punkt, at pH skal hæves. Pack jord tilbage ned fast.

•Plant træ i det tidlige forår, når de kolde morgener begynder at stilne. Grave et hul, der er den samme dybde som rodklumpen og tre gange så lang. Hvis rødderne synes komprimerede, skyl rodklump med vand og Løsn rødder lidt med dine fingerspidser. Placer rodklumpen i hullet og fylde hullet halvvejs med jord. Vand i hullet grundigt, udfylde det resten af vejen, pakke jorden semi-fast så vand det igen. Toppen af rodklumpen skal være dækket med ca 1 tomme af jord.

•Stake træet hvis det er et ungt træ og du er i en del af East Texas hvor vinden er en bekymring. Binde træet til en pæl i et punkt mindst en tredjedel af ned fra toppen af træet. Brug en fleksibel slips kun, for ikke for at begrænse naturlige bevægelse og vækst.

•Kapacitet træet regelmæssigt kun i tørkeperioder, og kun indtil det er fastslået. Selv om East Texas modtager mere regn end resten af staten, kan perioder med tørke forekomme.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com