At fjerne højderygge efter maleri

April 19

Ridges i indvendige eller udvendige maling vise sig at være grimme og opstår, når en ny frakke af maling anvendes over en gammel frakke, der ikke har været korrekt slebet. Hvor en del af den gamle frakke er faldet væk eller er blevet fjernet, opstår en højderyg derefter. Efter den nye pels har tørt, er det bedst at fjerne højderyg med sandpapir eller anvende spackle til området.

Anvende Spackle mod den ene Side af højderyggen

Hvis højderyggen har en kant større end 1 mm i dybden, er det bedst at slibe startområdet malet på den nederste side af højderyggen ved hjælp af medium sandpapir eller en elektrisk sander. Sand helt op til ridge, at fjerne alle topcoat. Anvende spackle med en spartel til den slebne område, at sikre, at det ligger lige op mod højderyggen, så faldende i tykkelsen jo længere væk fra højderyggen.

Sand væk mindre højderygge

Hvis højderyggen er mindre end 1 mm i dybden, sand over højderyg med medium sandpapir eller en elektrisk sander, indtil alle dele af højderyggen er gået.

Anvende tynde lag af maling

Rulle eller pensel på et lag primer, vente på det tørre og anvende to tynde lag af maling over området. Vent til malingen til at tørre mellem frakker og kontrollere, at ingen andre kamme har gjort gennem anvendelse af maling.

Vær omhyggelig med ikke at forårsage højderygge, når rullende

Kamme kan også oprettes, når du anvender primer eller maling med en rulle. Når der er for meget maling på rullen, kan primer eller maling hælde ud af roller's ender under valsningen og skabe små højderygge i væggen/loftet. Aldrig gælde for meget maling til valsen, men hvis højderygge forekomme, rulle over kamme straks at glatte dem ud før området tørrer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com